VÆRD AT VIDE INDEN SØNDAGSKLASSIKEREN MOD OB

18.03.2023 16:20

I morgen er det kamptid igen i Ceres Park. Bliv godt klædt på her.

Søndag kl 15 går det løs i Ceres Park med en spændende kamp, når OB kommer til Aarhus til et klassisk opgør i dansk fodbold. Dyk ned i de historiske tal i provinsklassikeren her.

Igen bliver vi mange til en kamp i Ceres Park, så vi opfordrer alle til at komme i god tid. AL Bank Fanzonen åbner kl. 13 og portene til Ceres Park kl. 13.45 inden kampstart kl. 15.

Vi kan se frem til en dag, der dufter lidt af forår og de samme lune temperaturer som Aarhus har været velsignet med lørdag. Således spår DMI 10 grader og tørvejr ved kampstart.

AL Bank Fanzonen - som altså søndag åbner kl. 13 - byder på god underholdning for de mindste og er altid et godt sted for en hyggelig stund inden kampstart. Se mere om hvad AL Bank Fanzonen byder på i morgen lige her.

Kommer man i bil, er det endnu vigtigere at komme i god tid. Husk at man kan parkere på Jydsk Væddeløbsbane og gå direkte ned til Ceres Tribunen. Det koster kun 30 kr. og vi anbefaler, at man køber sin P-billet på forhånd, så man kommer hurtigere ind på pladsen. Læs mere om vores populære ekstra parkeringsmulighed her.

Husk vi i morgen spiller DONG, hvor mål i alle runder betyder halv pris i barerne til dem, der har på forhånd har valgt sig et hold, mens mål til AGF betyder halv pris til alle. Se hvordan du leger med lige her.

Har man sin billet eller sæsonkort på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind til kampen.

Når vi bliver mange på Ceres Park, så kan det ikke altid undgå, at der kan opstå køer hist og her. Vi opfordrer til tålmodighed og forståelse, hvis der enkelte steder kan være lidt ventetid. Vi har alle dygtige medarbejdere af huse og gør alt vi kan for, at ingen skal vente unødigt.

Og i den forbindelse er det bedste råd som nævnt at komme i god tid og komme ind på Ceres Park i god tid inden kampstart. Benyt for eksempel muligheden for at byde spillerne velkommen på banen og ønske tillykke med den sikret plads i mesterskabsspillet, når de kommer ind til opvarmningen ca. 14.20.

Der er kampstart kl. 15 og vi glæder os til endnu en gang at se et flot besat og feststemt Ceres Park.

Husk dit halstørklæde til kampen, da vi meget gerne vil se det, når vi synger Malaga inden kampen og når spillerne løber ind til kamp. Løft det højt i vejret under Malaga.

Og mangler du et halstørklæde, så åbner AGF Fanshoppen i morgen kl. 13.

Benyt linket herunder, hvis man stadig mangler billet. Vi forventer op mod 15.000 tilskuere, så det er med at få sikret sig sin billet. På gensyn søndag i Ceres Park!