DONG-BOLD PÅ SØNDAG

16.03.2023 09:08

På søndag spiller vi Dong, når alle kampe i 3F Superligaen afvikles samtidig. Vælg dit andet hold på forhånd og få halv pris i baren, når der scores.

Søndag er der dækket op til fodboldfest i Ceres Park, når vi møder OB i grundspillets sidste kamp. Efter vi i mandags sikrede os en plads i mesterskabsspillet, skal gutterne ud og få en god start på resten af foråret med en sejr.

Traditionen tro spilles alle kampe i gruppespillets sidste runde i 3F Superligaen samtidig. Det benytter vi og Ceres til at invitere til DONG-bold og skabe en fest omkring vores kamp og resten af runden. Derfor skal man for én gang skyld også holde lidt øje med, hvad der sker rundt om i resten af Fodbold Danmark på søndag.

For hvem tror du på i den sidste runde i gruppespillet? - udover AGF naturligvis. Tror du for eksempel, at AaB vinder over Randers FC eller Silkeborg tager en sejr over Brøndby? Det kan du vælge inden kampen og så spiller vi DONG om halv pris i baren på både øl og vand fra Ceres, hver gang det hold, du har valgt scorer og indtil næste mål i runden.

Og når AGF scorer, så er der halv pris til alle på stadion. Også til vores mange gæster fra Fyn på udebaneafsnittet. Kommer fra Odense kan man naturligvis også deltage ved at vælge OB. Dermed har man to chancer for at få halv pris på en kold Ceres.

Konceptet er enkelt, men vi forklarer alligevel her: På forhånd vælger man et hold. Det gør man via en formular du finder under artiklen.

Lad os tage FC Nordsjælland som eksempel. Har man valgt dem, så får man en email, som man skal bruge, når/hvis FC Nordsjælland scorer. Den kan man så vise i barerne på Ceres Park og få halv pris på sit indkøb af øl eller sodavand, når FC Nordsjælland har scoret.

Men tilbuddet gælder kun ind til næste mål i runden. Derefter får nogen andre tilskuere tilbuddet, når ”deres” hold scorer - og så fremdeles.

Man kan kun vælge et hold som man håber på scorer. Og man melder sig til via formularen herunder.

Hver gang der scores i runden, noterer vi os det som i gamle dage på storskærmen, så alle kan følge med.

Når AGF scorer, så er der halv pris til alle. Men husk, at tilbuddet kun gælder indtil næste mål i vores kamp eller på et af de andre 3F Superliga-stadions.

Meld dig til DONG-bold med Ceres lige herunder.