Presse

Ønsker om interviews med ledelse, spillere og trænere fra 3F Superligaen og Gjensidige Kvindeligaen koordineres gennem AGF’s presseafdeling.

Medier er velkomne til AGF's åbne træningspas. Herre-holdet træner på Fredensvang, mens kvinderne træner ved Vejlby Stadion.

Kontakt kommunikationschef i AGF, Christian Thye-Petersen på tlf. 30 65 28 80 eller [email protected] for information om træningstider og muligheder for besøg ved træningen for enten 3F Superligaen eller Gjensidige Kvindeligaen.

I forbindelse med træning er spillere og trænere til rådighed for medier for kortere interviews umiddelbart efter træningen er slut. Det skal aftales på forhånd med AGF, hvis der ønskes interview efter træning.

Der er ingen adgang for medier på træningsbanen eller i AGF's klubhus.

Ønskes længere interviews, fotosessions m.v., skal det aftales på forhånd.

KAMPE

I forbindelse med herrekampe gælder de medie-retningslinjer, der er udstedt af 3F Superligaen og Divisionsforeningen. Akkreditering til kampe foregår også via 3F Superligaen. Læs mere her.

Man skal selv akkreditere sig til 3F Superliga-kampe på superliga.dk. Spørgsmål om dette rettes til [email protected]

Til kampe i Gjensidige Kvindeligaen, Europa Cup og pokalkampe rettes henvendelse til AGF’s presseafdeling inden kampen for akkreditering.

Ved kampe i Ceres Park skal akkrediterede pressefolk checke ind hos vores pressemedarbejder i Team Danmark-Bygningen ved indgang A5-A8.