AL BANK FANZONEN GØR KLAR TIL SØNDAG

14.03.2023 18:51

Vi kan byde på masser af underholdning, når vi på søndag møder OB i Ceres Park og derfor også åbner AL Bank Fanzonen igen.

Når vi på søndag inviterer til fodboldfest i Ceres Park, hvor vi kl. 15 møder OB, så gør vi igen klar til en hyggelig eftermiddag i AL Bank Fanzonen.Vi åbner kl. 13 med de velkendte sjove aktiviteter som fodbolddart, bordfodbold og en Pannabane til de yngste. 

Husk også vores boder med øl, vand og kaffe, og så har vi igen musik som fansene selv har valgt. Der er også tænkt på de yngste, når Bjørneklubben fra AGF Fanclub Aarhus kommer forbi og sørger for ansigtsmaling til de yngste fans og en konkurrence. Og selvfølgelig er verdens bedste isbjørn, Aros, også i AL Bank Fanzonen. Freestyler 
på besøg
Man kan også opleve streetfodboldsspiller og freestyler Tunna, som kommer med fedt show med bolden i centrum. Tunna har spillet på det danske futsal landshold og er indehaver af seks verdensrekorder. Ung som gammel er velkommen til at spille med Tunna og komme forbi for at lære et fedt trick eller to, og man kan vinde sjove konkurrencer med den dygtige freestyler som er i AL Bank Fanzonen fra kl. 13 til 14.30. Kampen mod OB starter så kl. 15. Find din billet herunder. Og så siger vi på gensyn i AL Bank Fanzonen på søndag.