KAMPDAG: I AFTEN GÆLDER DET ODENSE

07.08.2022 10:17

Dagens kamptrup er udtaget - comeback til både Duncan og Hvidt i en kamptrup.

I aften gælder det sæsonens anden udekamp, når vi kl. 18 møder OB på Nature Energy Park i 4. runde i 3F Superligaen.

21 spillere er udtaget til kamptruppen og i forhold til seneste kamp er der comeback i en kamptrup til både Zach Duncan og Benjamin Hvidt, der jo begge har været ude med skader i længere tid. Også Munksgaard er igen at finde i en kamptrup. Dermed rejser følgende trup til Odense:

Jesper Hansen, Daniel Gadegaard, Thomas 'TK' Kristensen, Frederik Tingager, Yann Bisseck, Oliver Lund, Alexander Munksgaard, Gift Links, Eric Kahl, Tobias Mølgaard, Anthony D'Alberto, Nicolai Poulsen, Frederik Brandhof, Albert Grønbæk, Mikael Anderson, Zach Duncan, Benjamin Hvidt, Mads Emil Madsen, Patrick Mortensen, Dawid Kurminowski og Sigurd Haugen.

Med 21 mand sies en fra inden kampstart.

Det klassiske opgør mod OB har kampstart kl. 18. Man kan købe billetter til udebaneafsnittet her.

Her kan du læse mere om kampen, som er en af de mest traditionsrige opgør i dansk fodbold gennem tiderne. Du kan også finde højdepunkter og fakta fra de seneste ti kampe i 3F Superligaen.

På gensyn i Odense til jer, der tager turen. Bliver man hjemme kan kampen følges på 6’eren og på discovery+, i radioen på DR P4, ligesom vi naturligvis opdaterer fra kampen på AGF’s platforme.

KSDH!