I MORGEN GÅR TUREN TIL ODENSE

03.08.2022 11:05

Et klassisk opgør venter os i 3F Superligaen søndag aften på Fyn.

I morgen - søndag den 7. august - går turen til Fyn, hvor OB venter på Nature Energy Park kl. 18. Det er ikke så længe siden, at vi senest var på de kanter, hvor det den 1. maj i sidste sæson blev til et 1-0 nederlag efter vi ellers gennem flere sæsoner har haft det ganske fint i Odense med gode resultater.

Således har vi ”kun” tabt tre kampe i OB siden 2010 og før maj måned skulle vi tilbage til 2016 for at finde det seneste nederlag til de stribede i Odense.

Alt i alt er OB et af de hold i 3F Superligaen, vi har mødt fleste gange. 83 kampe er det blevet til i Superligaen med 26 sejre til os og 34 til OB.

Med en 1-0 kamp senest er der kun blevet scoret et mål i de tre seneste kampe i Odense, der ellers er endt uden scoringer. Det har ellers i nyere tid været nogen målrige kampe de to hold i mellem med kampe, der er endt 4-2 og 6-3 eller 3-2 i vores favør. Lad os som Eric Kahl her håbe på flere århusianske mål igen på søndag.

Også Mikael Anderson glæder sig til kampen.

- OB har gode spillere og en god måde at spille på, så vi skal være på topniveau for at slå dem. Men vi kommer med selvtillid efter nogen gode kampe, og det skal vi udnytte, lød det forleden fra Mikael Anderson.

Der er kampstart på Nature Energy Park i morgen aften kl. 18. Man kan købe billetter her.

Vi håber at se mange i udebaneafsnittet til en forhåbentlig god aften på Fyn. Både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus arrangerer ture til Odense, hvis ikke man selv tager turen derned.

Se højdepunkter fra de seneste ti kampe og flere tal før kampen her >>>