KAHL FØR ODENSE: VI SKAL FORTSÆTTE DE GODE TAKTER

04.08.2022 09:42

Søndag kl. 18 gælder det et møde med OB i Odense. Det er en modstander som Eric Kahl har gode minder fra - i hvert fald i Aarhus, hvor han for godt et år siden stemplede ind i Aarhus og på holdet med to mål mod fynboerne.

Men i Odense har det mere knebet med målene i det klassiske opgør, hvor vi ikke har fået scoret i de seneste tre besøg på Fyn. Men med tanke på de mange chancer som holdet fik skabt i seneste kamp, ser Eric Kahl ganske fortrøstningsfuldt på, at det nok skal lykkes at få scoret på Nature Energy Park på søndag.

- Ja, det kan vi passende gøre på søndag, og selv om vi ikke fik scoret forleden mod Randers hjemme, så fik vi skabt de nødvendige chancer. Kan vi fortsætte med det på udebane på søndag, så skal målene nok komme.

- Jeg synes det har været to gode hjemmekampe fra vores side. Nu handler det for os om at tage de positive takter med på udebane og se om vi kan gøre det lige så godt på fremmed græs, siger Eric Kahl, der roser sine holdkammerater for et tålmodigt spil i lokalopgøret i søndags - et tålmod, som i weekenden gerne skulle give bonus i form af mål.

- Vi har spillet roligt på bolden, haft den en del og har stor tålmodighed. Og det tror jeg er nøglen til at få skabt chancer - og dermed forhåbentlig også nogen mål. Vi skal være målsøgende og jeg synes, at kampen mod Randers FC beviste, at vi er på rette vej - også med det offensive spil.

Kampen søndag spilles kl. 18 i Odense og kl. 20 er der forhåbentlig både mål og tre point med hjem i bagagen for Kahl og Co. når bussen skal hjem til Aarhus.

- Vi glæder os til kampen. OB er et godt hold og jeg tror det bliver en spændende kamp for publikum, hvor de vil se et AGF-hold, der kommer til at give alt vi har i os, for at få de tre point med hjem til Aarhus, tilføjer Eric Kahl.

Tager man med til Odense og Nature Energy Park på søndag, så find billet til udebaneafsnittet herunder.