UNG MIDTSTOPPER SKIFTER TIL AGF TIL SOMMER

25.04.2024 16:00

Velkommen til Aksel Halsgaard

AGF henter den talentfulde forsvarsspiller, Aksel Halsgaard, som kommer til Aarhus fra FC København. Aksel Halsgaard - der fylder 19 år om en uge - støder den 1. juli til førsteholdstruppen på Fredensvang, for at tage del i den sidste del af sommeropstarten og begynde en tre-årig aftale med AGF. - Aksel er en spændende ung spiller med erfaring fra UEFA Youth League i denne sæson og fra U18-landskampe for Danmark. Vi har en stor tro på, at han kan fortsætte sin fine udvikling i vores system og vi glæder os til følge ham på Fredensvang, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye. 

I denne sæson er Aksel Halsgaard noteret for 14 U19 kampe for FC København og otte UEFA Youth League kampe, hvor han primært er benyttet som midt-stopper.

Derudover er Aksel noteret for to Future Cup kampe og har også været i truppen til Superliga-kampe i FC Købvenhavn. Han har dog stadig sin seniordebut til gode. Målet er nu, at den kommer i AGF, - Aksel vil starte til sommer med førsteholdet, hvilket vi ser frem til. Han er en dedikeret ung mand, som har valgt AGF til over andre tilbud fra ind- og udland, tilføjer Stig Inge Bjørnebye.

Aksel Halsgaard har i alt spillet syv ungdomslandskampe for Danmark. Han tiltræder på Fredensvang den 1. juli på en treårig aftale.

Et stort Aarhus-velkommen til Aksel Halsgaard.