MERE UWE: AGF FORLÆNGER MED CHEFTRÆNER UWE RÖSLER

04.04.2024 08:03

AGF og Cheftræner Uwe Rösler forlænger samarbejdet frem til 2028.

Noch drei Jahre. AGF og cheftræner Uwe Rösler har forlænget samarbejdet, så Rösler nu er cheftræner for 3F Superliga-holdet frem til sommeren 2028.

Uwe Rösler kom til Aarhus i sommeren 2022, hvor han lavede en treårig aftale. Nu har Uwe Rösler og AGF altså givet hånd på en treårig forlængelse af den aftale, så den nu løber til sommeren 2028.

- Uwe har vist os, at vi traf det rette valg i 2022. Han er kommet til AGF med en stor fodboldfaglighed og stærke ledelsesmæssige kompetencer, og han har vist resultater på både det sportslige plan og med udvikling af spillere.

- Med en stærk karakter og vindermentalitet har Uwe formået at kombinere spillestils-udvikling og sportslig udvikling med resultater, og det har han gjort med en stor sans for vores værdier som klub, som Uwe selv er en flot eksponent for.

- Uwe besidder de kvaliteter, der skal til for fortsat at udvikle holdet og vores klub i den rette retning, og vi glæder os til at følge hans arbejde i fremtiden og fortsætte det gode samarbejde, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Siden sin ankomst til AGF har 55-årige Uwe Rösler vundet medaljer med AGF og sikret en top seks-placering i begge sine Superliga-sæsoner indtil nu, ligesom han i denne sæson har ført holdet til den tredje pokal-semifinale indenfor fire år. Inden returopgøret i den kamp om en uge har Rösler altså nu dedikeret sig AGF for yderligere tre år.

- Jeg går på arbejde med et smil hver dag, og jeg kan lide personerne, ledelsen og alle i og omkring klubben. Vi arbejder sammen mod et fælles mål og med en stor opbakning fra byen og vores fantastiske tilhængere.

- Klubben er inde i en positiv udvikling med mange nye tiltag, og til 2026 rykker vi ind på et nyt stadion, som vi alle ser meget frem til. Den udvikling vil jeg fortsat gerne bidrage til i tæt samarbejde med resten af ledelsen.

- Vi har mange mål, vi skal opnå endnu, og jeg vil gerne tage flere skridt sammen med vores spillere, stab og resten af de mange dygtige medarbejdere, der er i AGF. Vi skal fortsætte det gode samarbejde, og det glæder mig meget, at jeg i de kommende år, fortsat er en del af den her fantastiske klub, siger Uwe Rösler

I 65 kampe er det blevet til 30 sejre, 19 uafgjorte og 16 nederlag i alle turneringer for Uwe Rösler. Før sin tid i AGF var Rösler cheftræner i Fortuna Düsseldorf. Han har også haft cheftrænerposter i blandt andet Brentford, Leeds United og Malmö FF. Nu fortsætter han altså sit arbejde i AGF med en forlængelse af sin kontrakt.

Næste udfordring for Uwe Rösler og Superliga-holdet er en hjemmekamp mod FC Midtjylland på Ceres Park på søndag den 7. april. 

Marker forlængelsen med Uwe med en helt ny t-shirt fra AGF Fanshoppen. Find den lige her >>>