JESPER HANSEN FORLÆNGER

10.04.2024 10:59

Målmand Jesper Hansen forlænger sin kontrakt med AGF frem til sommeren 2025.

Næsten på årsdagen fra han senest forlængede sin kontrakt med AGF har Jesper Hansen og AGF nu givet hånd på en forlængelse af vores aftale, så den nu løber frem til sommeren 2025.  



- Jesper Hansen har været en fremragende målmand for os i sin tid i AGF indtil nu, og han har en stor andel i vores resultater i de senere år. Og selv om han nu oplever en øget konkurrence på målmandsposten i AGF, har han fortsat sit seriøse og fokuserede arbejde som en stærk målmand, som også i denne sæson har vist sine kvaliteter. 

- Han har en lang erfaring og mange kampe bag sig, men er stadig en ærgerrig spiller, der er i en flot fysisk form, og som passer godt på sig selv. Så vi er meget glade for, at Jesper kan se sig selv i AGF i yderligere et år, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, der også roser Hansens indflydelse på truppen og på sine holdkammerater.




- Jesper Hansen sætter en høj standard for sig selv, sit hold og sin klub. Han har en stærk vindermentalitet og en smittede seriøsitet, der passer perfekt ind i vores værdier. På den måde er han en inspiration for - ikke bare resten af målmands-gruppen, men for hele vores trup, siger Stig Inge Bjørnebye.



Jesper Hansen, der fyldte 39 år den 31. marts, kom til AGF fra FC Midtjylland i sommeren 2021.

Han har siden vogtet målet 82 gange og slog i 2023 rekorden for den målmand i dansk fodbolds historie med flest clean sheet - nemlig 125 i alt. Nu er han oppe på 132.

Jesper Hansen har spillet næsten 500 kampe på topplan siden sin debut i 3F Superligaen i 2008.  

PÅ AGF Play+ kan du senere i dag set et interview med Jesper Hansen i magasinet, UPDATE TV.