INDEN LOKALOPGØR: SNUDEN SKAL HOLDES I SPORET 

12.09.2024 08:27

Det hårde arbejde skal fortsætte på søndag mod et dygtigt Silkeborg-hold.

Søndag gælder det Silkeborg IF, når 3F Superligaen er tilbage efter en lille landsholdspause. Det er en kamp mellem to hold, som hver især er kommet godt i gang med sæsonen og går ind til kampen som aktuelle nummer to og tre.

Og selv om det altså har været en god indledning - eller måske netop derfor - er der på Fredensvang et skarpt fokus på, at den gode form skal fortsætte på søndag. 



- Man skal passe på med at læne sig tilbage og være tilfreds i en god periode, og det er mit job som cheftræner at sørge for, det ikke sker. Det er vigtigt, vi holder fokus, er koncentreret og forbereder os godt mod Silkeborg, som bliver en ny stor udfordring. 



- Vi ved, hvor dygtige de er og vi spiller tit tætte og intense kampe mod dem. Og man må ikke være tilfredse efter syv kampe - det kan hurtigt kan gå den anden vej. Vi har arbejdet hårdt for vores resultater og det skal vi fortsætte med, sagde cheftræner Uwe Rösler til de lokale medier på Fredensvang tidligere på ugen. 



Cheftræneren var da heller ikke en tilfreds mand onsdag, hvor vi tabte 1-2 i en kort træningskamp mod FC Fredericia. 

- Det var ikke godt nok og måske det var et wake-up call for os, så vi ikke bliver for afslappet. Vi skal være på tæerne hele tiden og det var vi ikke i den kamp, som var skuffende at tabe. Så vi skal tilbage på træningsbanen og forberede os godt til søndag, så vi kan komme ud af startblokken igen.



- Men det bliver vanskeligt. Når du ser på vores tal og statistik mod Silkeborg, ved vi, hvor farlige de kan blive. Både som hold, men også med dygtige individualister. Og Kent Nielsen en meget dygtig træner, som jeg har stor respekt for. Han har skabt et hold, der kan konkurrere med alle hold og de gør det rigtig godt og skaber vanskeligheder for deres modstandere og spiller god fodbold. Så det bliver endnu en spændende og hård kamp for os, lyder det fra Uwe Rösler. 

Der er kampstart i Ceres Park kl. 14 på søndag. Alle AGF-billetter er udsolgt.