PÅ VEJ MOD ET NYT STADION: ALT OM NÆSTE ÅR PÅ CERES PARK OG VORES HJEM FRA 2025

10.10.2023 15:19

Bliv klædt godt på til de forandringer, der snart møder os på vej mod et nyt stadion.

Nedtællingen er i gang til et nyt stadion i Kongelunden i sommeren 2026.

Men allerede fra nytår sker de første ændringer med vores hjemmebane, når nedrivningen af Ceres Park starter og skaber de første forandringer på vores hjemmebane fra 2024.

I en ny mini-serie fra AGF TV fortæller vi nu i detaljer om både næste år på Ceres Park og vores midlertidige hjem i Vejlby, som vi flytter ud til i 2025.

Så er man nysgerrig på for eksempel kapaciteten på Ceres Park næste år eller hvad der skal ske med banen efter sidste hjemmekamp. Eller glæder man sig til en kult-oplevelse i Vejlby på den midlertidige hjemmebane, hvor der bliver to en halv meter ind til banen, så er det nu man skal se med.

For vi fortæller nu meget mere om det, som venter vores fans, publikum og sponsorer i de kommende næsten tre år frem mod sommeren 2026 og et nyt stadion står klart.

Se udsendelsen om Ceres Park i 2024 her

 

Se udsendelsen om vores midlertidige hjem fra 2025 her

 


Senere på ugen kan vi i øvrigt også præsentere en ny gennemgang af det nye Ceres Park, når entreprenører, kommune og arkitekter samles til en rundbordssamtale med en aktuel status på byens nye fodboldstadion. Find den udsendelse på AGF TV. 

Se mere om stadionprojektet her >>>>

Besøg også Kongelunden her >>>

Har man spørgsmål til 2024 på Ceres Park eller det midlertidige stadion er man mere end velkommen til at kontakte os.