INDEN MANDAG: - DET BLIVER EN FIGHT

27.10.2023 09:54

Truppen er på vej ind i en arbejdsweekend med fokus på mandagens lokalopgør.

Mandag gælder det Randers FC hjemme i Ceres Park. Lokalopgøret kommer oven på en god uge efter en sejr i søndags i Lyngby. Og netop den gode præstation og følelsen efter tre gode point skal tages med ind til lokalopgøret, der starter mandag den 30.10 kl. 19.

- Det var en stærk kamp i Lyngby, som vi forhåbentligt kan bygge videre på. Vi har været dygtige til at få de tre point, når vi har haft brug for dem - som i begge kampe mod Lyngby.

- Havde vi tabt søndag, havde det ikke været godt, men nu hænger vi fast på det tog mod top seks, der er ved at køre afsted, og det skal vi med hele vejen, lød det fra Frederik Tingager til de fremmødte medier efter torsdagens træning på Fredensvang.



Nu venter en fokuseret træningsweekend med fokus på Randers FC og lokalopgøret på mandag, som Frederik Tingager ser frem til.

- Det bliver en herrefight. Det er det altid mod Randers - tætte og intense kampe. Og vi skal få os en sejr, så vi kan skabe et lille hul ned til de næste i ligaen. Det er nu, vi skal vise, hvad vi er lavet af og det glæder vi os til at gøre på mandag.

Også midtbane-motor, Magnus Knudsen glæder sig til sit andet lokalopgør som AGF’er efter han var med i sæsonens første, der blev 1-1 i Randers. Nu gælder det en kamp foran eget publikum.



- Det er altid sjovt at spille lokalopgør - og jeg ved allerede godt nu, hvad kampene mod Randers betyder. Det var en fin kamp senest mod dem, som jeg synes vi på en anden dag kunne ha’ vundet.

- Vi kommer med en god selvtillid efter seneste kamp mod Lyngby, hvor vi fik en god sejr og nu ser vi frem til en hjemmekamp foran vores egne fans, siger Magnus Knudsen.



Brug linket herunder for billetter til kampen, hvor vi endnu en gang forventer mange tilskuere i, hvad der ligner en fin efterårsaften i Kongelunden.