UWE RÖSLER FORVENTER ET TÆT OG INTENST LOKALOPGØR

11.03.2023 10:56

Mandag gælder det lokalopgøret mod Randers FC. Her ser cheftræneren frem mod en spændende dyst.

Mandag aften gælder det Randers FC på udebane foran et snart udsolgt og udvidet udebaneafsnit på Cepheus Park Randers.

Det er kamp to mod Randers FC i denne sæson efter vi spillede 0-0 i det omvendte opgør i Aarhus i sommeren sidste år. Og selv om det var en kamp uden mål, så var det også en god præstation, minder cheftræner Uwe Rösler om inden det omvendte opgør på mandag, hvor vi skal finde de samme takter frem igen mod en stærk modstander.

- Det bliver en spændende udfordring. Randers FC er et mentalt stærkt hold - det viste de for eksempel med et flot comeback mod Viborg FF i seneste runde. Så de har karakter og en god kampånd, siger Uwe Rösler.

I de senere par år har vi spillet ganske tætte kampe med Randers FC, hvor der har været få mål, og der er da også kun blevet scoret mere end to mål i kampene en enkelt gang set hen over de sidste ti kampe. Og cheftræner Rösler spår da også endnu et tæt og intenst opgør med kronjyderne mandag aften.

- Vi har forberedt os godt i ugens løb og har en god fornemmelse for, hvordan Randers FC gerne vil spille. Det skal vi være forberedte på, ligesom vi måske også skal være forberedt på en lidt tung bane, som der kan være på denne tid af året.

- Men som vi har vist i år er holdet mentalt stærkt og spillerne gode til at indstille sig på omstændighederne. Og så handler det for os om at få skabt de nødvendige chancer og være skarpe på dem. Vi skal være mentalt stærke og vise vores kvaliteter som hold, siger Uwe Rösler.

Kampen på mandag er næstsidste kamp i grundspillet og der er derfor vigtige point på spil i kampen om en plads i mesterskabsspillet, som begge hold bejler til med en placering som henholdsvis nr. 4 og 5 i 3F Superligaen - kun adskilt af en bedre målscore til os.  

- Vi har kun fokus på den næste kamp. Det er et vigtigt lokalopgør med alt hvad det indebærer for klubberne og for tilhængerne. Den her gang har begge hold samme antal point og er lige i tabellen kort for slutspillet begynder. Så det er klart, at dét er en dimension. Men for os handler det om at holde fokus på den næste kamp og så må vi se på det andet bagefter.

- Som denne liga har udviklet sig, er der brug for point, og det har vi også. Og dem skal vi hente både på mandag og næste søndag. Men for nu er der kun fokus på vores næste kamp, slår Uwe Rösler fast.

Dyk ned i vores gamecenter før kampen her >>>

Der er stor interesse for at være med på udebaneafsnittet i Randers, hvor der snart er udsolgt.