LOKALOPGØR VENTER: MANGE TIL RANDERS PÅ MANDAG

08.03.2023 13:21

Udebaneafsnittet til mandagens kamp i Randers er nu udsolgt. Men nu udvides afsnittet med flere pladser, så vi kan være endnu flere AGF’ere til lokalopgøret.

Mandag den 13. marts venter der 3F Superligaen en vigtig kamp, når Randers FC tager imod på deres bane til et af de mest spændende lokalopgør længe.

For inden kampen ligger vi nummer fire med Randers FC lige bag os på en femteplads i 3F Superligaen. Og da kampen er den næstsidste inden stregen sættes for mesterskabsspillet og top seks, er der meget på spil. Således kan vi med en sejr tage et stort skridt mod mesterskabsspillet.

Som så ofte tidligere, når vi har været i Randers, er opbakningen fra Aarhus massiv og stor. Også denne gang, hvor Randers FC i dag kunne melde det oprindelige udebaneafsnit udsolgt. Derfor er afsnittet blevet udvidet, så vi nu kan råde over i alt 1750 pladser, som bliver fordelt som vi har prøvet tidligere: Nemlig med et almindelig stemningsafsnit og så et afsnit med siddepladser, der er mere velegnet til familier med børn og andre, der gerne vil sidde ned.

Det betyder, at man - når man kommer til udebaneafsnittet - vil blive mødt at serviceguides fra AGF, som vil fordele publikum ud på de to afsnit efter ønske om placering.

Man skal derfor blot købe sig en billet til udebaneafsnittet på Cepheus Park som normalt. Du skal altså stadig vælge "udebaneafsnittet" når du køber din billet.

De ekstra pladser er til salg her >>>

Vi glæder os til at se mange AGF’ere i Randers på mandag.