SIDSTE NYT INDEN SØNDAGENS STORKAMP I CERES PARK

19.03.2023 10:30

Dagens kamptrup er klar. Her får du seneste nyt inden dagens kamp mod OB i Ceres Park.

I dag er der dækket op til en ny fodboldfest i Ceres Park, når vi kl. 15 tager imod OB i et klassisk opgør i dansk fodbold.

Det er supersøndag, hvor alle kampe spilles samtidig. Det benytter vi til at spille Dong-bold. Det betyder blandt andet, at vi byder på halv pris, når hjemmeholdet scorer - og så kan man vælge et andet hold man også kan følge på dagen. Se mere om det her, hvor man også melder sig til.

Vi bliver mange i Ceres Park, hvor vi forventer op mod 15.000 tilskuere. I den forbindelse skal vi opfordre til at komme i Kongelunden i god tid. AL Bank Fanzonen åbner da også allerede kl. 13. Her kan man se hvad der sker i AL Bank Fanzonen og generelt orientere sig om, hvad der sker i forbindelse med dagens kamp.

Husk også vores populære tilbud om ekstra parkering på Jydsk Væddeløbsbane med direkte adgang til Ceres Tribunen.

Trupnyt
I dagens kamptrup finder vi en stærk gruppe af young guns. Blandt andre er Mikkel Kristensen, Jacob Andersen og Mathias Sauer med i truppen.

Jesper Hansen, Per Kristian Bråtveit, Yann Bisseck, Eric Kahl, Frederik Tingager, Felix Beijmo, Tobias Mølgaard, Diesel Harrington, Mikkel Kristensen, Peter Bjur, Jacob Andersen, Gift Links, Nicolai Poulsen, Frederik Brandhof, Mathias Sauer, Mads Emil Madsen, Kevin Yakob, Mikkel Duelund, Mikael Anderson, Patrick Mortensen, Adam Daghim og Sigurd Haugen.

TK er ikke blevet klar efter en skade, der også betyder, at han har måtte melde afbud til det danske U21 landshold i den kommende landsholdspause. Også Jelle Duin og Oliver Lund er fortsat på skadeslisten.

Kl. 14 er vi klar med dagens startopstilling og så er der altså kampstart kl. 15.

Benyt ventetiden til at udforske vores gamecenter, der dykker ned i kampens detaljer.

Vi glæder os til kampen, hvor vi kan se frem til tørt vejr med pæne plusgrader og altså endnu et stort fremmøde i Ceres Park. Mangler man stadig billet, så benyt linket herunder. KSDH!!!