ER VI BYENS BEDSTE FAMILIEOPLEVELSE?

08.06.2023 14:00

AGF er nomineret til Byens Bedste Familie oplevelse 2023

Traditionelt uddeler Århus Stiftstidende hvert år en række priser, som de kalder Byens Bedste. I år er vi i AGF nomineret for at være Byens Bedste Familieoplevelse.

I nomineringsteksten til Byens Bedste 2023 står der, at ”byens fodboldhold altid har haft stor tiltrækningskraft på de fodboldinteresserede. Ikke mindst i den seneste sæson, hvor Superligaholdet er vendt tilbage til toppen af rækken. Det har fået mange på stadion, hvor klubben også har været god til at favne familierne med deres deciderede familieafsnit, men også i optakten til kampen, hvor der er mange aktiviteter på og uden for stadion.”

Afstemningen er åben på stiften.dk og priserne uddeles i Tivoli Friheden den 17. august.

At AGF er nomineret til lige præcis Byens Bedste Familieoplevelse er noget, der vækker glæde i klubben og hos marketingdirektør; Asger Munkholm.

- For mig er det vigtigt, at det bliver til en oplevelse at gå til fodbold. Det vigtigste er naturligvis de to gange 45 minutter på banen, men vi har arbejdet for at gøre det til en længere oplevelse for hele familien og ikke kun fodbold-nørden.

- Vi tror, det er vigtigt at skabe en oplevelse, hvor familien kan samles, og hvor både børn og voksne får en oplevelse sammen. Det har vi arbejdet hårdt for, og det kommer vi til at arbejde med i fremtiden, så derfor er det en stor glæde, at andre også har lagt mærke til det, siger Asger Munkholm.

AL Bank Fanzonen var den første fanzone i Superligaen, da den åbnede i 2017 og er stadig med til at skabe en god oplevelse rundt om kampen for store og små. Bordfodbold, food trucks, musik, hoppeborge, ansigtsmaling, maskotten Aros, fanshoppen, fodbolddart, pannabane og kolde øl og sodavand er bare nogle af de tilbud, der trækker masser af voksne og børn til fanzonen inden og efter fodboldkampene.

- Vi prøver at tilpasse aktiviteterne i fanzonen til tidspunktet for kampen, samt de tilskuere vi kan se kampen appelerer til - så når det er en eftermiddagskamp, så kan vi godt have konkurrencer og ansigtsmaling for de små, og i andre tilfælde have konkurrencer om at lave en tunnel på en professionel freestyle-spiller, siger Asger Munkholm.

AGF er også nomineret til Byens Bedste Bæredygtige Forening/Klub. Det kan du læse mere om her.

Husk at det er på stiften.dk, at du kan afgive din stemme til Byens Bedste 2023. Det kan du gøre frem til 4. august. Priserne uddeles i Tivoli Friheden d. 17. august.