NY TRØJE GIVER STØTTE TIL SOCIALE ORGANISATIONER

31.07.2023 08:08

I aften overrækkes donationer til Fundamentet og Ombold.

Til kampen i aften får vi besøg af repræsentanter for organisationerne Fundamentet og Ombold. De skal have overrakt en donation på til sammen 50.000 kr.

Det sker i kølvandet på lanceringen af AGF’s nye udebanetrøje, der er skabt i samarbejde med kunstneren Kristian Djurhuus - aka Mormor, hvis billede ”Aarhus Bugten” ligger til grund for trøjens udsmykning.

Donationerne er kommet i stand ved, at Mormor i stedet for et honorar for brugen af hans billede har doneret 25.000 til den sociale organisation Fundamentet, der i Aarhus arbejder med sårbare unge. Blandt andet ved at tilbyde et værerum for de unge og en særlig HF-uddannelse.

AGF dobler så op og donerer 25.000 kr. til organisationen Ombold, som bruger fodbolden til at hjælpe socialt udsatte og som vi i AGF i forvejen samarbejder med om at bruge fodbolden til at gøre en forskel.

Repræsentanter for Fundament og Ombold vil deltage i kampen i aften, hvor de i pausen får overrakt donationerne af Kristian Djurhuus og AGF’s direktør, Jacob Nielsen.