VÆRD AT VIDE INDEN LOKALOPGØRET

03.04.2023 06:31

Så blev det mandag og i aften er det kamptid igen i Ceres Park. Bliv godt klædt på her.

På påskeferiens første dag går det i aften kl. 19 løs i Ceres Park med en spændende kamp, når der er lokalopgør mod Randers FC.

Den flotte tilskueropbakning fra sidste år er fortsat her i 2023, og igen i aften bliver vi mange til en kamp i Ceres Park, så vi opfordrer alle til at komme i god tid. AL Bank Fanzonen åbner kl. 17 og portene til Ceres Park kl. 17.45 inden kampstart kl. 19.

Vi kan se frem til en dag, der dufter af forår i Aarhus med tørvejr og flot solskin hele dagen og lige til den går ned i pausen af kampen. Så håber vi på, at vi skal høre Lav Sol over Aarhus efter kampen.

AL Bank Fanzonen - som altså i dag åbner kl. 17 - byder på god underholdning for de mindste og er altid et godt sted for en hyggelig stund inden kampstart.

I aften kan man blandt meget andet møde to ikke-kampaktuelle spillere i skikkelse af Oliver Lund og Nicolai Poulsen, der fra 17.45 kigger forbi AL Bank Fanzonen til en autograf og måske en selfie. Så kom og hils på de to spillere og ønsk hinanden god kamp.

Kommer man i bil, kan vi anbefale vores tilbud om parkering på Jydsk Væddeløbsbane, hvorfra man kan ogå direkte ned til Ceres Tribunen. Det koster kun 30 kr. og vi anbefaler, at man køber sin P-billet på forhånd, så man kommer hurtigere ind på pladsen. Læs mere om parkering her.

Har man sin billet eller sæsonkort på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind til kampen.

Når vi bliver mange på Ceres Park, så kan det ikke altid undgås, at der kan opstå køer hist og her. Vi opfordrer derfor til tålmodighed og forståelse, hvis der enkelte steder kan være lidt ventetid. Vi gør alt vi kan for, at ingen skal vente unødigt.

Og i den forbindelse er det bedste råd at komme i god tid inden kampstart. Der er kampstart kl. 19 og vi glæder os til endnu en gang at se et flot besat og feststemt Ceres Park.

Husk dit halstørklæde til kampen, da vi meget gerne vil se det, når vi synger Malaga inden kampen og når spillerne løber ind til kamp. Og mangler du et halstørklæde, så åbner AGF Fanshoppen i morgen allerede kl. 13.

Benyt linket herunder, hvis man stadig mangler billet. Vi håber igen på mange tilskuere - måske helt op mod 15.000 - så det er med at få sikret sig sin billet, hvis man stadig mangler. På gensyn aften i Ceres Park. KSDH!