START PÅSKEN I CERES PARK

02.04.2023 05:18

Skyd påskeferien i gang med fodbold og fællesskab, når der er lokalopgør i Ceres Park. Vi åbner AL Bank Fanzonen med påskesjov og spillerbesøg kl. 17

Påskeferien står for døren og i morgen - mandag den 3. april - skyder vi påskeugen i gang med et lokalopgør i Ceres Park, når Randers FC kommer til Aarhus.

Det er alletiders mulighed for en fælles oplevelse med familie eller vennerne på påskeferiens første dag, hvor ungerne ikke skal op i skole dagen efter og andre måske også er så heldige, at ha' lidt ferie.

Så kom til kampen i god tid, når vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 17. Her kan man hygge sig og komme i god fodboldstemning med fodbolddart og de små kan spille på vores panna-bane og møde Aros, der naturligvis også vil være i AL Bank Fanzonen.

Der er naturligvis også mulighed for at tanke op med mad og drikke.

Kl. 17.45 kan man så møde Nicolai Poulsen og Oliver Lund i AL Bank Fanzonen. De to spillere kan ikke være med i lokalopgøret på grund af karantæne og skade, så de kommer i stedet i AL Bank Fanzonen og hilser på. Så kig forbi og få en autograf og sig hej til Poulsen og Lund.

Kl. 19 er der så kampstart på lokalopgøret, hvor vi igen forventer mange på lægterne. Vi har været velsignet med en flot opbakning hele sæsonen og det ser ud til at det fortsætter i morgen.

Køb din billet til påskeudgaven af lokalopgøret mod Randers FC via linket herunder.