VÆRD AT VIDE INDEN AARHUS MOD KØBENHAVN

23.04.2023 06:44

Nyttige informationer inden søndagens storkamp. Dagens vigtigste råd: kom i god tid.

I dag skal slaget stå mellem Aarhus og København, når vi tager imod FC København i Ceres Park kl. 18. Der ganske få billetter tilbage til kampen, hvor vi sandsynligvis snart kan melde udsolgt.

Med så mange i Kongelunden i aften, er det vigtigt man orienterer sig om de praktiske forhold og måske allervigtigst, at man kommer i god tid. Der bliver tryk på indgangen, så kom i skoven i god tid - det kan ikke siges nok. Hvis vi hjælper hinanden og har god tid, kan alle nå ind på deres pladser inden kampstart.

Vi appellerer derfor til alle om at komme til kampen i god tid. Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 16.00 og kl. 16.30 åbner portene til Ceres Park inden kampstart kl. 18.

Allerede fra 17.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og 17.20 kan man så for første gang hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning.

AL Bank Fanzonen byder på søndag på underholdning for store og små. Mød Aros og prøv vores fodbolddart eller hyg jer med bordfodbold eller beerpong fra Ceres. Man kan også blive klogere på Aarhus Kommunes tilbud til demensramte i forbindelse med, at vi søndag sætter fokus på demensvenlig by.

Vigtig information om parkering
Kommer man i bil, er det vigtigt at gøre sig klart, at det bliver en anderledes dag end vi kender. For der er mange arrangementer i Kongelunden på søndag og få parkeringspladser. Se mere her >>>

Vejret tegner rigtig fint til fodbold, når DMI spår tørvejr og lidt sol over Aarhus med temperaturer på de gode 13-14 grader.

Har man sin billet på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind.

Husk, at vi ca. 17.50 synger Malaga sammen og her gerne vil se jeres halstørklæder. Læs mere om det her >>>>

Og altså det vigtigste råd i dag; Kom i god tid. Det vil være en stor hjælp. Søg mod indgangene tidligt og hjælp os til at minimere køerne og skabe en god oplevelse for alle.

Rigtig god kamp!