HUSK HALSTØRKLÆDET PÅ SØNDAG

21.04.2023 04:53

Husk halstørklædet til søndagens storkamp og lad os igen sammen gøre Ceres Park smuk inden kampstart.

Det er efterhånden blevet en fin tradition, men vi minder lige om det igen. For vi opfordrer alle til igen søndag at huske halstørklædet til storkampen mellem Aarhus og København.

For her lyder endnu en gang en opfordring fra de stemningsskabende fans om fortsætte den flotte visuelle opbakning til ”Malaga” inden kampstart. 

Her synger hele Ceres Park af hjertens lyst, når vi traditionen tro hører Malaga inden kampen. Og i de første kampe i 2023 er den nye gode tradition med at få halstørklædet i luften, når Malaga ruller, virkelig kommet til sin ret.

Derfor opfordrer vi igen alle der kommer til kampen mod FC København til at medbringe sit GF-halstørklæde og så løfte det over hovedet, når Malaga afsynges inden kampen og meget gerne igen, når spillerne løber på ind på Ceres Park - ligesom det så smukt blev gjort i den seneste hjemmekamp.

Så kan vi sammen skabe en smuk kulisse på Ceres Park - uanset om det er fra familieafsnittet, Ceres Tribunen eller stemningsafsnittet.

Så grib halstørklædet med på søndag - har du to, så tag gerne et med til sidemanden. Og mangler man et halstørklæde, så er AGF Fanshoppen klar med løsningen. Butikken åbner kl. 16.

Vi glæder os til igen at se mange halstørklæder på Ceres Park inden kampen mellem landets to største byer.