UDFORDRINGER MED PARKERING PÅ SØNDAG

19.04.2023 13:48

Søndag opfordrer vi til stor tålmodighed og fleksibilitet, når det kommer til parkering til kampen mod FC København. For det kan godt blive noget bøvl.

Når der på søndag er storkamp i Ceres Park, kan vi desværre forudse udfordringer med parkeringsmulighederne i Kongelunden, som vi gerne på forhånd vil fortælle om.

For i modsætning til tidligere kampe, kan vi på søndag desværre ikke tilbyde parkering på Jydsk Væddeløbsbane, som selv har et arrangement. Og da Tivoli Friheden har sat gang i deres sæson, vil deres gæster også på søndag benytte sig af parkeringspladserne tæt på Ceres Park.

Vi opfordrer derfor på søndag ekstra kraftig til, at man finder andre måder at komme på Ceres Park end i bil, hvis man har mulighed for det. Og i det hele taget appellerer vi til stor tålmodighed, hvis man har brug for parkering i forbindelse med storkampen

For lad os være ærlige; der kommer mange biler på søndag i Kongelunden og der bliver mere kamp om parkeringspladser end om bolden på midtbanen inde på Ceres Park.

Det kan man gøre
Hvis man plejer at komme i bil, er det bedste man gøre søndag for at hjælpe os og sig selv, er at finde alternative transportmåder. Tak for eksempel cyklen eller bussen - eller kør måske med en fælles-fan, så I får fyldt bilen op. Kommer man langvejs fra kan man også tage toget til Aarhus og så bussen fra Midtbyen.

Bybusserne 11, 13, 16, 17 og 18 fra Midtrafik kører jævnligt fra Midtbyen og ud til Kongelunden, hvor de holder forskellige steder tæt på Ceres Park. Få overblikket hos Midttrafik. 

Kommer man i meget god tid kan man være heldig at finde en parkeringsplads ved den store parkeringsplads ud mod Jyllands Allé ved Ceres Arena. 

I umiddelbar nærhed af Ceres Park er der også mulighed for at parkere på Kongevejen, hvor der bliver skråparkering, ligesom der også er parkeringsmuligheder ved Skovbrynet og Tangkrogen.

Man kan også med fordel finde parkering i Aarhus midtby og så spadsere ud på Ceres Park eller tage en bus. Husk for eksempel Ceres’ tilbud om en shuttlebus fra Skt. Pauls Kirke.

Har du ikke noget imod at parkere lidt længere væk, er der også mulighed på Viby Torv.

Du kan også se alle mulighederne for parkering i Aarhus hos Aarhus Kommune her >>>

Også Visit Aarhus har en guide til til parkering >>>>

Så det bliver altså parkeringsmæssigt en noget bøvlet dag og vi skal på forhånd meget beklage de gener, som de manglende parkeringsmuligheder og søndagens store aktivitet i Kongelunden, vil medføre. Vi håber alle bærer over med os og hinanden, så vi kan komme godt igennem den store fodbolddag.