TAG SHUTTLEBUS MED CERES INDEN STORKAMP

Foto: Busfesten.dk — 22.04.2023 18:01

Fra partybus til shuttlebus. Ceres gi’r Top og tur til stadion.

Når vi på søndag tager imod FC København i Ceres Park, er Ceres klar med alletiders mulighed for at komme til stadion på en lidt anderledes, men ganske hyggelig og festlig måde.

De sender nemlig deres kendte Ceres Partybus på gaden som gratis shuttlebus til Ceres Park - og giver oven i købet en kold top til alle passagerer.

Så har man lyst til at undgå parkeringsudfordringer ved stadion eller bare spare den sidste gåtur ad Stadion Allé, så er her en sjov mulighed på søndag.

Ceres partyShuttlebus kører i pendulfart fra kl. 16 frem til kampstart kl. 18 fra Skt. Pauls Kirke
(buslommen ved værtshuset Søren Bruuns på Skt. Pauls Kirkeplads i slutningen af M.P. Bruuns Gade) og så direkte til John Stampes Plads.

Det er helt gratis at benytte sig af bussen, hvor Ceres altså er vært for en Ceres Top undervejs. Bemærk, at der kan være plads til 32 personer pr. tur. Så

Det vil som sagt være gratis at benytte sig af og man vil desuden få serveret en Ceres Top i bussen. Der kan være 32 personer pr. tur, så måske man må vente en tur, hvis der er mange, som vil benytte sig af dette fine tilbud på søndag.

Husk billetter til kampen, når du tager bussen. Find dem via linket herunder.