STOR FODBOLDAFTEN VENTER: VÆRD AT VIDE INDEN KAMPEN

05.09.2022 07:30

Vi bliver igen mange til fodbold i Ceres Park i aften, hvor vi forventer op mod 12.000 fans i skoven.

I aften vender 3F Superligaen hjem til Ceres Park, når vi tager mod FC Nordsjælland til en spændende kamp i toppen ligaen. Vi forventer op mod 12.000 tilskuere til endnu en aften med fodbold og fælleskab i Kongelunden.

Inden kampen er det værd at notere sig, at vi åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 17.30. Så er der også rigeligt med tid til at nyde en Vatan Kebab som kommer på besøg fra Vatanspor i AL Bank Fanzonen, hvor der er også andre muligheder for at tanke op inden kampen med både vådt og tørt.

I AL Bank Fanzonen kan man også prøve en ny stor fodbold-dartskive, hvor man - med Arbejdernes Landsbank - kan vinde præmier, hvis man er præcis nok med foden. Man skal bare ramme nummer 13, som er det antal gange som Arbejdernes Landsbank er kåret til danskernes foretrukne bank - og så er det også det antal point vi pt. har i 3F Superligaen...

Så tag familien under armen og kom i god tid ud og hyg jer i AL Bank Fanzonen eller tag vennerne og kollegaerne med og få en fyraftens-øl inden en fed fodboldkamp. Det ser i hvert fald ud til at vejret - med sine små tyve grader og tørvejr - bliver ganske velegnet til en god opvarmning inden kampen.  

Husk også halstørklædet, så det er klart, når vi synger Malaga og spillerne løber på banen. Mangler man et nyt halstørklæde, har AGF Fanshoppen sat prisen ned på alle halstørklæder til 69 kr. på kampdagen i butikken.

I aften har vi også æren af, at byde soldater-veteraner velkommen i forbindelse med med Veteran Match kampagnen, som starter på Flagdagen i dag.

Vi glæder os også til at byde vores samarbejdsklubber, Harlev IK og Gylling BK velkommen til kampen.

Som altid opfordrer vi til, at man lader bilen stå derhjemme, hvis det er muligt og finder alternative veje til Ceres Park. Husk at vi har gode muligheder for cykelparkering og der er flere busruter, der holder tæt på Ceres Park.

Vi glæder os til en spændende kamp i Ceres Park med mange på lægterne. Så kom gerne i god tid. Ceres Park åbner kl. 17.45 og der er kampstart kl. 19.

Mangler man stadig billet kan de købes herunder.