STOR DAG VENTER: DET SKER DER I DAG

16.09.2022 08:09

Få overblikket over en stor lørdag i Kongelunden.

Det er en hel buffet af fede oplevelser, som vi og Bravida disker op med i morgen - lørdag den 17. september, hvor der er ½ pris på den jyske klassiker, når Bravida fejrer sit 100-års jubilæum.

Først og fremmest er hovedretten naturligvis den jyske klassiker mod AaB, der starter kl. 17. Der er lagt op til en spændende og traditionsrig kamp med meget på spil for begge hold. Så den kamp må man ikke gå glip af.

Men dagen starter allerede kl. 12.30, når UNICEF Cup starter i Ceres Arena. Her kan man opleve tidligere stjernespillere, skuespillere, tv-værter og andet godtfolk, som sammen med AGF-legender som Martin Jørgensen, Lars Lundkvist og Steffen Rasmussen spiller showkampe til fordel for den gode sag. Stævnet starter 12.30 i Ceres Arena, hvor der er gratis adgang og ovenikøbet gaver til de første 300 børn.

Kl. 13 åbner vores München-telt så, hvor vi og Bravida inviterer til stor oktoberfest. Her kan man på forhånd købe adgang til en ”all inklusive” oktoberfest med fri øl, en klassisk München-menu med schnitzler og alt der hører til. Alt man kan spise og drikke og bord og servering i tre timer for kun 399 kr. Tilbuddet gælder stadig og man kan købe billet lige her.

Kl. 13 åbner vores AL Bank Fanzone også - og lørdag er vi glade for at kunne præsentere et stort legeland i en hal lige ved siden af AGF Fanshoppen. Her kan børn og barnlige sjæle boltre sig i hoppeborge og alskens fodbold-lege dagen lang.

Ude i AL Bank Fanzonen er der rig lejlighed til at inkludere frokosten i fodbold-dagen, da der vi - udover schnitzler - også kan nyde godt af Vatansports Kebab-bod, der kommer igen på lørdag. Der vil også være burgere fra The Burgery og naturligvis gode gamle stadionplatter. Som noget nyt vil der på lørdag være mulighed for at nyde en kebab inde på Ceres Park også, da der kommer en bod på Ceres Tribunen.

AGF Fanshoppen har også åbent hele dagen i morgen efter de fredag har fejret deres 25 års fødselsdag.

Kl. 15 åbner portene så til Ceres Park og til kampen mod AaB, der starter kl 17.

Vi bliver rigtig mange, men der er stadig billetter tilbage. De kan købes til ½ pris via linket herunder. God fornøjelse med en stor og begivenhedsrig lørdag i Kongelunden.