AGF FANSHOPPEN FEJRER 25 ÅR MED KAGE, LEGENDE OG MUSIK

14.09.2022 07:27

Kom til fødselsdagsfest i AGF Fanshoppen på fredag.

På fredag er det 25 år siden vi slog dørene op til den første AGF-butik med spillertrøjer, halstørklæder, kasketter og den slags. Det man også kalder merchandise i vores verden.  

Det fejrer vi i vores nyeste AGF Fanshop, der for fire år siden åbnede foran Ceres Arena. Før den var butikken i foyeren i Ceres Arena, hvor der nu er museum. Og endnu tidligere var der en butik på Ingerslevs Plads som åbnede den 16. september 1997 og som vi derfor fredag kan fejre 25 år for.

Vi markerer de 25 år med fødselsdagskage til de første gæster i AGF Fanshoppen på fredag den 16. september, hvor vi åbner kl. 12. Her vil der også hele dagen være 25 % rabat på mange forskellige varer i butikken. Benyt for eksempel lejlighed til at få nyt skoleudstyr på tilbud eller en af vores populære hoodies til en rigtig god pris.

Bemærk at rabatten kun gælder i vores butik - og ikke online.

Besøg af Wafande og Stig Tøfting
Fødselsdagen falder på samme dag, som Wafande giver en lille intim-koncert i AGF Fanshoppen. Det gør han i anledning af en indsamling, der har kørt de senere uger. Den har Årets Legende 2022, Stig Tøfting været bannerfører for i Aarhus, og Stig kigger også forbi butikken til en autograf og en selfie på fredag.

Wafande sætter strøm på musikken kl. 12 og Stig Tøfting vil være i butikken til kl. 14.

Vi holder på fredag åben til kl. 17. Og byder altså på kage til de første kunder i butikken på 25 års dagen. Kom ud og få glæde af de gode rabatter, mød Stig Tøfting og nyd tonerne fra Wafande.