INTIMKONCERT MED WAFANDE AFSLUTTER INDSAMLING I FANSHOPPEN

13.09.2022 18:24

Hjælp Stig Tøfting med at samle brugt fodboldudstyr ind og oplev Wafande i en unik og intim optræden i AGF Fanshoppen på fredag.

Man har de seneste dage kunne aflevere brugte fodbolde, sportssko og støvler i AGF Fanshoppen. Det har man fordi vi giver Årets Legende, Stig Tøfting en hjælpende hånd med et projekt som den gode Tøfting har fået involveret sig i. Og vi ved jo alle, at man ikke siger nej til Tøffe…

Projektet hedder Pass It Forward og de samler bolde og støvler ind over hele landet. Og altså i denne tid i Aarhus med Stig Tøfting, der har fået lov at låne AGF Fanshoppen som afleveringssted.

Så ruller Pass It Forward afsted på ”Karmatour 2022, der transporterer fodboldgrejet fra Danmark til Senegal og Gambia og henter det i AGF Fanshoppen, så det kan komme andre til glæde.

Så har du brugt fodboldudstyr liggende, der ikke bruges mere. Ja, så kom ud i AGF Fanshoppen senest på fredag med det og støt Stig Tøftings indsamlingsarbejde til fordel for Pass It Forward.

Koncert
Indsamlingen slutter med en intimkoncert med ingen ringere end Wafande som gæster AGF Fanshoppen på fredag den 16.9 kl. 12 med Pass it Forward karavanen. Wafande giver et par numre i butikken, mens Stig Tøfting også kommer. Så mangler du stadig en autograf på årets legendetrøje eller måske i Stigs berømte biografi, så er der også mulighed for det.

Wafande tænder for musikken kl. 12, mens Stig har lovet at blive i fanshoppen til kl. 14.

Så uanset om du har brugte bolde med eller de gamle fodboldstøvler, så kom i AGF Fanshoppen på fredag den 16.9 kl. 12 og oplev en helt gratis intimkoncert med Wafande. Og bare rolig; Stig Tøfting synger ikke...