KEVIN YAKOB: DEJLIGT AT KOMME I GANG

Foto: Matti Kronborg — 01.09.2022 17:32

Han fik torsdag aften sin debut for AGF i pokalsejren over Vatanspor. Og her viste Kevin Yakob flot spil med flere assist og et enkelt mål. Og det var da også en god oplevelse for den nye svenske midtbanespiller, at komme i gang i den hvide trøje med en storsejr.

- Det var fedt at komme i gang for AGF - især med en sejr i Pokalen, hvor jeg synes, vi leverede en flot og professionel indsats alle mand. Og personligt er det selvfølgelig rart at komme på tavlen, sagde Kevin Yakob efter kampen, hvor han blandt lagde op til et forrygende mål for Frederik Brandhof. I alt blev det til tre assist.

- Jeg vil fremover gerne vise mere af det, jeg gjorde i dag. Jeg skal forsøge at være en offensiv trussel mod modstanderne og være en teamplayer for holdet, og selv om modstanderen i dag var på et noget lavere niveau end vi er vant til, så skal man ikke tage noget fra vores indsats i dag. Jeg er tilfreds på mine og holdets vegne, og nu er fokus på mandag og vores kamp mod FC Nordsjælland, siger Kevin Yakob.