AL BANK FANZONEN ÅBNER TIDLIGT I DAG: OMGANG TIL DE FØRSTE 100

17.09.2022 08:15

Der venter os en stor dag i solrige Ceres Park i dag. Allerede kl. 13 åbner AL Bank Fanzonen for alle, hvor Bravida giver en øl eller vand til de første 100 gæster.

Solen skinner over Kongelunden og vi er i gang med de allersidste forberedelser til dagens store kamp, hvor vi fejrer Bravidas 100 års jubilæum med den jyske klassiker. hvor der er halv pris på alle billetterne. Vi nærmer os så småt udsolgt. Men der er stadig nogen tilbage. Brug dette link >>>>

AL Bank Fanzonen åbner for alle k. 13, hvor Bravida gerne vil gi' en omgang. Der er derfor en øl eller vand til de første 100 gæster og fra kl. 13 til 14 er der halv pris på alle drikkevarer i boderne i fanzonen.

Husk også alle vores madtilbud, hvor man blandt andet kan få sig en schnitzel. Og ønsker man et fantastisk tilbud med fri mad og øl til vores oktoberfest, så kan man købe en all inclusive billet. Læs mere og løb billetten her >>>>

Man kan købe tilbuddet om en all inclusive oktoberfest frem til kl. 13.

Husk vores store legeland, der også åbner kl. 13 i dag, hvor kampen starter kl. 17. Her kan man få det store overblik over dagens muligheder i AL Bank Fanzonen.

På gensyn til en stor dag i Ceres Park.