KOM TIL STOR OKTOBERFEST INDEN DEN JYSKE KLASSIKER

13.09.2022 09:55

Oktoberfest inden den jyske klassiker. Få fri bar og mad i vores store telt inden kampen mod AaB.

Når vi inviterer til den store fodboldfest på lørdag, hvor Bravida giver halv pris til den jyske klassiker, så åbner vi dagen med en stor oktoberfest i AL Bank Fanzonen.

Her står et stort München-telt klar til den største oktoberfest i Danmark - i hvert fald i september. Og for kun 399 kr. får man adgang til en all inclusive oktoberfest med fri bar og mad, servering og et bord til dig og dine venner.

Menuen består af klassisk tysk oktobermad; Schnitzel med kartofler og alt det klassiske tilbehør. Dertil hører fri fadøl serveret på klassisk München måde til jeres bord.

Tilbuddet gælder fra kl. 13 til 16, hvor man for 399 kr. pr. person altså får fri adgang til mad og drikke i vores München-telt.

Køb billet til oktoberfesten her >>>>

Efter oktoberfesten, hvor teltet lukker kl. 16 er der så fodbold på Ceres Park, hvor AaB kommer på besøg til den jyske klassiker. Vi fejrer 100 års jubilæum med Bravida med halv pris til kampen.

Der er allerede mange billetter ude, så vi opfordrer til at man sikrer sig sin billet. Det kan man gøre på linket herunder.

På gensyn til en festlig lørdag i Ceres Park med oktoberfest og den jyske klassiker.