142 ÅR MED AGF: KOM OG FEJR VORES FØDSELSDAG

01.10.2022 06:58

Når vi den 9. oktober møder FC Midtjylland hjemme i Ceres Park, fejrer vi, at AGF forleden fyldte 142 år - og du er og resten af Aarhus er inviteret!

Søndag den 9. oktober kl. 14 lyder fløjten til endnu en stor fodboldfest i Ceres Park, når vi møder FC Midtjylland i 3F Superligaen. Men inden kampen starter har vi fejret, at AGF den 26. september fyldte 142. Derfor inviterer til stor fødselsdagsfest inden kampen mod FCM.

Det foregår i AL Bank Fanzonen, hvor vi blandt andet dækker op med byens største kagebord, hvor vi giver fødselsdagskage. Og selv om kagen er lige så lang som en fodboldbane, så bør vi nok gøre opmærksom på, at det er først til mølle med kagen.

BKI giver kaffe til kagen, mens der er juice til ungerne.

På dagen er AL Bank Fanzonen udvidet til også at omfatte vores populære indendørs legeland med hoppeborge og andre aktiviteter for de mindste. De kan nu også vælge at hygge sig udenfor med bål, hvor vi bager snobrod, bliver malet i ansigtet og hilser på Aros.

Vi åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 12 - og bare rolig. Vi har sikret frokosten ved madboder i fanzonen, hvor man kan få kebab, stadionplatter, franske hotdogs, burger og vegetarsandwich.

Kl. 14 går det så løs på Ceres Park mod FC Midtjylland, hvor vi skal fejre de 142 år med en sejr. Køb billet til kampen her >>>

Vi forventer endnu en gang mange i Ceres Park til endnu en stor fodbolddag. Så sæt kryds i kalenderen til den 9. oktober og kom til fødselsdagsfest med os.