DE FRIVILLIGE HYLDES IGEN: ÅRETS FRIVILLIG AFSLØRES SNART

03.10.2022 10:58

AGF og Arbejdernes Landsbank hylder det frivillige foreningsarbejde.

Når vi spiller i Ceres Park mod FC Midtjylland søndag den 9. oktober er det samtidig også blevet tid til at hylde de mange frivillige kræfter ude i klubberne.

Sammen med Arbejdernes Landsbank, der bakker op om klubberne og de frivillige, gør vi det ved at kåre Årets Frivillig 2022.

Det er en pris, som Arbejdernes Landsbank har uddelt siden 2019. Nicolai Holm Rasmussen fra Skødstrup SF blev den første prismodtager. Derefter måtte vi springe over et år på grund af Corona, og i 2021 var det så Rikke Kirckhoff Nielsen fra Gylling som modtog prisen. Prisen består blandt andet af fodbolde fra hummel til en værdi af 25.000 kr. til modtagerens klub.

Søndag den 9. oktober overrækker repræsentanter for Arbejdernes Landsbank og AGF, prisen til Årets Frivillig 2022 på banen kort inden kampstart, når vi fejrer Samarbejdsklubbernes dag ved vores kamp mod FC Midtjylland.

Det er AGF’s samarbejdsklubber som selv indstiller kandidater til prisen. En jury bestående af repræsentanter for samarbejdsklubberne, AGF’s adm. direktør Jacob Nielsen og en repræsentant for Arbejdernes Landsbank udvælger den endelige prisvinder.

Mød sidste års vinder herunder.