SAMMEN OM FODBOLDEN

06.10.2022 07:01

Søndag fejrer vi fodbolden og fællesskabet med alle vores samarbejdsklubber.

På søndag fejrer vi ikke kun AGF’s 142 års fødselsdag, når vi møder FC Midtjylland i Ceres Park kl. 14. Vi skal også fejre det store fællesskab, vi har med AGF’s 77 samarbejdsklubber. For på søndag holder vi også vores traditionelle Samarbejdsklubbernes Dag, hvor alle spillere fra vores samarbejdsklubber fra hele Østjylland er inviteret til fodbold.

Det er en tradition, som de senere par år har været lidt forstyrret af Corona, men nu er vi tilbage for fuld styrke og vi glæder os til at se en masse glade fodboldspillere, forældre og ledere fra AGF’s samarbejdsklubber til en sjov dag med fodbolden og fællesskabet i Centrum.

Vi starter allerede kl. 12, når AL Bank Fanzonen åbner, hvor der bliver en masse børnevenlige aktiviteter og god mulighed for samvær. Kombineret med vores fødselsdag betyder det, at der sker en masse ved Ceres Park allerede fra kl. 12 på søndag.

Kl. 14 er der så kampstart mod FC Midtjylland, hvor vi inden har hyldet alle samarbejdsklubber, der sender repræsentanter på banen før kampen. Her skal vi også hylde Årets Frivillig og Årets Samarbejdsklub og vi skal overrække 25.000 til Thomas TK Kristensens barndomsklub, Galten IF, da TK nu har rundet 25 kampe for 3F Superliga-holdet.

Så sørg for at komme på plads til kampen i god tid, så vi sammen kan hylde vores samarbejdsklubber til Samarbejdsklubbernes Dag på søndag.

Spiller man fodbold i en samarbejdsklub til AGF eller måske er forældre eller frivillig, og stadig ikke har hørt om Samarbejdsklubbernes Dag, så tag endelig kontakt til din klubbestyrelse eller til AGF. På gensyn på søndag.