UDSOLGT FOR TREDJE GANG?

27.09.2024 04:01



Der er stor interesse for lørdagens lokalopgør, hvor det første afsnit på Ceres Park nu er udsolgt. 

De to seneste hjemmekampe har været udsolgte og igen på lørdag bliver vi mange i Ceres Park, hvor Kongelunden lokker med lokalopgør og fødselsdag.

Familieafsnittet er nu udsolgt, mens der også er godt træk i resten af billetterne til en dag, hvor vi også kan byde på flot efterårsvejr, når DMI varsler solskin over Østjylland.



Så med udsigterne til endnu en eftermiddag med en fed fodboldkamp og fest i fællesskabets ånd er det bare med at komme afsted.

Vi fejrer AGF’s 144 år med aktiviteter i AL Bank Fanzonen både før og efter kampen, som naturligvis er hovedattraktionen. Den starter kl. 16, mens vi åbner AL Bank Fanzonen allerede kl. 13. 



Flere afsnit nærmer sig udsolgt her fredag morgen. Som nævnt er Familieafsnittet på Bravida Tribunen nu udsolgt, mens der også er er stor interesse for at være med på Ceres- og Super1Rent tribunerne, hvor der på sidstnævnte blot er godt 500 pladser tilbage.



Så vi kan kun opfordre til, at man får sikret sig sin billet til det store lokalbrag på lørdag. Brug knappen herunder for at være med.