AGF FLYTTER IND PÅ STRØGET I AARHUS

18.10.2024 12:40



AGF kommer endnu tættere på Aarhus, når vi til november åbner en ny Flagship Store midt på Strøget i Aarhus. 



For os i AGF er det afgørende at være en del af Aarhus og af aarhusianernes hverdag. Og nu bliver vi endnu mere synligt i gadebilledet, når AGF åbner en ny Flagship Store på Strøget i Aarhus - lige over for Salling.  



Så fremover kan århusianerne og besøgende i byen købe deres AGF merchandise midt i Midtbyen i Aarhus, når vi til november slår dørene op til AGF’s Flagship Store på Søndergade 34. 



Fanshoppen bliver et supplement til den fanshop, der i dag står ved Ceres Park, og som i form af en pop-up-shop vil fortsætte på klubbens midlertidige stadion Vejlby, når vi fra februar spiller vores kampe dér.  



- Åbningen af en fanshop i Midtbyen i Aarhus har længe været et ønske for os, og en beslutning, som både følger vores ambition om at være en synlig del af Aarhus, men også vores naturlige udvikling på merchandiseområdet, fortæller Dan Holt Jessen, CFO i AGF.  



Velkendte produkter og nye muligheder

Fanshoppen midt på strøget bliver fyldt med alle de trøjer og produkter, man i dag kender fra AGF’s fanshop, og vil løbende blive suppleret af endnu flere produkter, så der altid er noget at komme efter i butikken.  



- Vi ser en generel vækst i efterspørgslen af merchandise, og har taget en strategisk beslutning om at investere i den nye butik, så vi kommer tættere på både fans og dem, der besøger byen, føjer Dan Jessen



Den hidtidige fanshop, der ligger ved Ceres Park vil fra åbningen af den nye butik være lukket på hverdage, men åben på kampdage. 



Den endelig åbningsdag af den nye Flagship Store afsløres på AGF.dk i løbet af de næste par uger.

Shoppen vil følge Strøgets generelle åbningstider, og det er stadig muligt at finde sit AGF-merchandise online på shop.agf.dk og enten få leveret hjem eller til butikken i byen.