TRAFIKINFORMATION TIL FREDAGSBOLD I CERES PARK

02.05.2024 06:34

Fredag aften er der igen fodbold i Ceres Park. Det bliver en travl aften i Aarhus. Find nyttige informationer om parkering og transport med ekstra busser fra Midtrafik.

Fredag aften er der kamp igen i Kongelunden, hvor FC Nordsjælland gæster Ceres Park i 3F Superligaen. Kampen starter kl. 19 og AL Bank Fanzonen åbner kl. 16.

Der bliver travlt i Kongelunden i morgen, hvor både Tivoli Friheden er åben med Fed Fredag med Folkeklubben og Harlem Globetrotters gæster Djurslands Bank Arena. 

Det betyder, at vi kan forvente en del trafik og et større tryk på parkeringspladserne i Kongelunden. Det er derfor en god ide, at orientere sig forhånd om trafik og parkering, og måske undersøge om man kan komme til kampen på anden vis end i bilen.

Ceres Park ligger jo tæt på byen, så det er altid godt at tage for eksempel cyklen eller bussen, hvis man har mulighed for det. Kommer man langvejs fra kan man også tage toget til Aarhus og så spadsere fra Midtbyen eller tage en bybus til Ceres Park.

Fredag har Midttrafik indsat ekstra busser på linje 18 fra kl. 17 til kl. 22.30. Derudover kører linjerne 11, 13, 16 og 17 jævnligt fra Midtbyen og ud til Kongelunden, hvor de holder forskellige steder tæt på Ceres Park. Få overblikket hos Midttrafik.

Parkering på væddeløbsbanen
Kommer man i bil til kampen, kan man med fordel parkere på parkeringspladserne hos vores gode naboer på Jysk Væddeløbsbane, som igen tilbyder parkering fredag. Dermed kan man omgå nogen af de udfordringer med at finde en god parkeringsplads, som der kan være, når der er stor aktivitet i Kongelunden. 

Parkeringspladserne på Jydsk Væddeløbsbane er for eksempel en fordel, hvis man skal se kampen fra Ceres Tribunen og kommer i bil. Så kan man nemlig gå ned til tribunen via den store trappe, som fører fra væddeløbsbanen ned til arealet bag Ceres Tribunen.

Parkeringen åbner 16.15 og koster 30 kr. på forhånd. Man kan købe adgang på forhånd lige her. Man kan også købe med mobile pay på stedet - så koster det 50 kr. 

Udover parkeringen på Væddeløbsbanen er der naturligvis de normale muligheder ved og omkring Ceres Park. Kommer man i god tid kan man måske være heldig og finde parkering ved den store parkeringsplads ud mod Jyllands Allé eller ved skråparkeringen på Kongevejen. 

Man kan også med fordel finde parkering i Aarhus midtby og så spadsere ud på Ceres Park eller tage en bybus. Man kan se alle mulighederne for parkering i Aarhus hos Aarhus Kommune her >>>

Det bedste råd er som altid, at man kommer i god tid til kampen, der starter kl. 19 og portene åbner kl. 17.45. Og altså fra kl. 16.00 er AL Bank Fanzonen åben og klar til opvarmning og fredagsfest. 

På gensyn fredag og god tur til kampen.