- FED KAMP AT SLUTTE AF MED HJEMME

20.05.2024 07:34

Tirsdag venter FC København hjemme på Ceres Park i sæsonens sidste hjemmekamp, hvor vi igen skal gøre ondt på københavnerne.

Der venter blot to kampe for Superliga-truppen inden sæson 23/24 er slut og sommerpausen er over os. To muligheder for at slutte godt af oven på et bøvlet forår, hvor vi har tabt mere end vi har vundet og ikke fået gjort os gældende i mesterskabsspillet.

Derfor er det vigtigt at få sluttet godt af, når FC København på tirsdag kl. 19 står på den anden side af midterlinjen af den velplejet bane på Ceres Park i en kamp, som man finder billet til lige her >>>



- Kampene mod FCK lever lidt deres eget liv og det er altid nogen store og intense kampe. Det er to hold, som ikke vil tabe til hinanden - hverken på banen eller på lægterne. På den måde er det en fed kamp at få her til sidst, så vi kan få chancen for at slutte foråret godt af hjemme i Aarhus, hvor det i de seneste kampe ikke har været godt nok, siger Nicolai Poulsen.

Ambitionen hos truppen for de to sidste kampe er at få sluttet så godt af som muligt, så der kommer noget positivt gejst med ind i sommerferien. Men først gælder det altså slaget mellem Aarhus og København.



- Vi har tabt for meget på det seneste, så tirsdag skal vi se om vi kan komme tilbage på vinderkursen mod et godt Københavner-hold. Men også et hold, som vi tidligere i sæsonen har vundet over og givet store problemer.

- Så vi ved - og har vist - hvordan vi skal gøre ondt på FCK, og vi har scoret fem gange på dem i denne sæson indtil nu. Det er også med til at give optimisme og tro på en sejr efter pinsen, siger Nicolai Poulsen.  



Seneste kamp mod FC København i Ceres Park endte 1-1 efter en sen københavnsk udligning. Derudover har vi i denne sæson vundet 1-2 i Parken og tabt 3-2 samme sted. 

FC København kommer ind til kampen på en tredjeplads i 3F Superligaen, hvor vi er nummer fem. 

Find billet til kampen, der starter tirsdag kl. 19, via linket herunder.