AFSKEDENS STUND: FARVEL TIL TRÆNERE

21.05.2024 09:00

To medlemmer af trænerstaben siger farvel, når sæsonen er slut.

Sæsonafslutningen nærmer sig. Efter dagens hjemmekamp er der kun en kamp tilbage før sommerpausen. Den periode indvarsler nogle gange afskedens stund.

Således også denne sommer, hvor vi skal sige farvel til to medarbejdere fra trænerstaben, når den sidste kamp er spillet på søndag. 
 
Assistenttræner for Superliga-truppen, David Reddington stopper således i AGF ved udgangen af denne sæson. Dave - der kommer fra England - har været i AGF i tre år og søger nu hjem efter en god tid i Aarhus. - Min familie og jeg har elsket vores tid i Aarhus og AGF. Vi forelskede os i byen med det samme, og det har været fantastisk for vores familie at opleve den danske kultur. Som familie har vi dog nu besluttet, at det er det rigtige tidspunkt for alle at tage hjem og opleve nye græsgange. - Jeg har elsket at arbejde med spillerne hver dag, og det har været inspirerende at arbejde i et nyt land og lære fra forskellige lande og kulturer. Jeg vil gerne sige en stor tak til truppen, staben og medarbejdere i og omkring AGF - det har været en fornøjelse at arbejde sammen med alle. Også en tak til fansene, for deres fantastiske støtte. Jeg ønsker dem og klubben alt det bedste for fremtiden, siger Dave Reddington. 
 
- Dave har været en skattet og hårdt arbejdende del af vores stab, og er en dygtig og kompetent træner, som vi sender videre med vores bedste anbefalinger og minder om en god tid, og med en stor tak for hans indsats for AGF, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye. Vi skal også sige farvel til vikarierende målmandstræner, Frode Grodås, som helt efter planen stopper efter han har stået i spidsen for målmandstræningen i seks måneder. - Frode har været hos os i seks måneder, som var aftalen fra starten. I den periode har han bidraget med sin store erfaring fra topniveau - som både spiller og træner. Frode har altid stået for gode værdier og hårdt arbejde, og vi takker ham for indsatsen og ønsker held og lykke med det videre arbejde med det norske landshold, siger Stig Inge Bjørnebye, der oplyser, at arbejdet med at finde afløserne for Dave Reddington og en ny målmandstræner er i gang. Kort inden tirsdagens kamp i Ceres Park, siger vi farvel til Frode og Dave.