SÅ ER ELEFANTEN LANDET 

20.06.2024 12:37

Efter Hendes Majestæt Dronning Mary tog den i besigtigelse er der landet en elefant på John Stampes Plads.

I dag startede den store århusianske sommerevent; ”Find elefanten - oplev Aarhus”, som er et stort event i Aarhus, som Psykiatrifonden og Wild in Art står bag i partnerskab med Aarhus Kommune. Under overskriften ”Find elefanten - oplev Aarhus” kan man fra i dag og ni uger frem gå på opdagelse gennem byen, når en flok farverige elefanter er placeret rundt i byen. Og AGF deltager med vores egen unikke elefant, der udsmykkes af Aarhus-kunstneren Mormor, som torsdag formiddag viste AGF’s elefant frem for Hendes Majestæt Dronning Mary som er protektor for Psykiatrifonden. 


Senere på dagen landede Elefanten så på John Stampes Plads foran Ceres Park, hvor den nu skal stå i de næste ni uger.

- 
Elefanterne er et symbol på, hvor svært vi kan have ved at tale om psykisk sygdom. Derfor er håbet, at elefanterne bliver en samtalestarter om psykiske sygdomme i de århusianske gader. 

- AGF har som en stor fodboldklub en meget bred berøringsflade, og sammen kan vi nå endnu længere ud i kampen mod psykisk sygdom og vores arbejde med at oplyse om det, siger Marianne Skjold, der er direktør i Psykiatrifonden


Elefanten kan beundres ved Ceres Park frem til den 22. august. Derefter kommer AGF’s elefant og de 29 andre elefanter i projekter på auktion til fordel for Psykiatrifonden. Så smut forbi John Stampes Plads og hils på vores elefant. Vi håber der bliver passet godt på den. Læs mere om AGF’s deltagelse i projektet her. 

Og find din egen tur i Find Elefanten lige her.