FODBOLD-FEST I SKØDSTRUP: MØD AGF TIL SHOWKAMP 

21.06.2024 12:09

Showkamp onsdag den 26. juni i Skødstrup kl. 17.30.

Onsdag den 26. juni er der dømt fodboldfest i Skødstrup, når den lokale fodboldklub, Skødstrup SF Fodbold inviterer til showkamp mellem AGF’s 3F Superligahold og Skødstrup SF’s eget hold fra Serie 2.

Skødstrup SF Fodbold er en af de største samarbejdsklubber til AGF og som et led i forberedelserne til den nye 3F Superliga-sæson kommer AGF altså forbi til en aften i fodbolden og fællesskabets tegn. 

Showkampen spilles onsdag den 26. juni kl. 17.30 på ed Park, som er Skødstrups anlæg Men allerede kl. 15.30 ankommer AGF’s spillere til Skødstrup og kl. 16.00 er der så autografskrivning, hvor man kan hilse på Superliga-stjernerne.

Kl. 17.30 er der så kampstart til en showkamp på 2 x 30 minutter inden dagen slutter med, at alle spillere fra AGF og Skødstrup spiser sammen med de to klubbers bestyrelser og ledere for at markere venskabet og samarbejdet mellem de to klubber. 

- Skødstrup har altid været en by med en stor opbakning til AGF og byen er velsignet med en aktiv og levende idrætsforening, som er en god og nær samarbejdsklub for os. 

- Og lige nu har vi en spiller i førsteholdstruppen fra Skødstrup, Luka Callø og flere dygtige unge spillere fra Skødstrup på vej i ungdomsafdelingen. Så det giver rigtig god mening for os, at komme på besøg. Vi kommer i stærkest mulig opstilling med mange af de ansigter man kender fra Ceres Park og glæder os rigtig meget til at komme forbi, siger Marc Søballe Pedersen, talentchef i AGF og fungerende chef for AGF Klubsamarbejdet.

Der er gratis adgang til arrangementet på ed Park, som altså starter kl. 16.00 med showkampen, der starter kl. 17.30. Skødstrup SF og AGF håber at se mange til en hyggelig fodboldeftermiddag og aften.