KIG FORBI ELEFANTEN INDEN SÆSONPREMIEREN

18.07.2024 12:00

Til fredagens kamp i Ceres Park markerer vi vores samarbejde med Psykiatrifonden. Besøg elefanten i AL Bank Fanzonen.

Når Ceres Park fredag aften danner rammer om sæsonpremieren med en kamp mod FC Midtjylland, markerer vi samtidig vores samarbejde med Psykiatrifonden - nærmere bestemt vores deltagelse i ”Find elefanten - oplev Aarhus” 

Her har man hele sommeren kunne på opdagelse gennem byen og finde en flok farverige elefanter er placeret rundt i byen. 

Og AGF deltager med vores egen unikke elefant, der er udsmykket af Aarhus-kunstneren Mormor og som står på John Stampes Plads lige foran Ceres Park. Men til kampen fredag er elefanten flyttet over i AL Bank Fanzonen. 

Så benyt kampen fredag til at kigge forbi og se elefanten, få en selfie med den og overvej at støtte den gode sag.

- 
Elefanterne er et symbol på, hvor svært vi kan have ved at tale om psykisk sygdom. Derfor er håbet, at elefanterne bliver en samtalestarter om psykiske sygdomme i de århusianske gader, siger Marianne Skjold, der er direktør i Psykiatrifonden


Elefanten kan beundres ved Ceres Park frem til den 22. august. Derefter kommer AGF’s elefant og de 29 andre elefanter i projekter på auktion til fordel for Psykiatrifonden. 



Så smut forbi elefanten i AL Bank Fanzonen inden kampen og hils på vores elefant. Vi håber der bliver passet godt på den. 



Læs mere om AGF’s deltagelse i projektet her. 

Mandag kan man for øvrigt glæde sig til et længere interview med Patrick Mortensen, som er ambassadør for AGF's samarbejde med Psykiatrifonden. Det kan man se på AGF Play.