TILBAGEBLIK PÅ FORÅRSÅBNER

20.02.2024 11:17

For anden gang på tre år spillede vi 0-0 i Vejle i en forårsåbner. Et kig tilbage på mandagens kamp.

Mandag aften tog vi hul på foråret i 3F Superligaen med en udekamp i Vejle, der endte uden mål efter en intens og fysisk kamp, hvor cheftræner Uwe Rösler bagefter ikke var helt tilfreds med vores spil i en kamp, hvor vi havde en boldbesiddelse på næsten 62 % og otte afslutninger med fem på mål og en del flere afleveringer end hjemmeholdet.

Men alligevel lykkes det altså ikke at komme på måltavlen. 

Læs reaktion på kampen fra Uwe Rösler her. 

Derfor var AJ heller ikke tilfreds med udbyttet efter kampen. Men han kunne dog glæde sig over sin debut for AGF. Se et interview med Jonas lige her. 

Også Tobias Bach fik debut for AGF i sin første officielle kamp, da han blev skiftet ind til sidst i kampen.

Dermed sluttede vi kampen med fire århusianere på banen i skikkelse af Bach, Duelund, Andersen og Anderson, som i øvrigt i kampen fik en advarsel, som mandag blev appelleret. 

- Vi skaber egentlig to-tre store chancer, men det var en klassisk premierekamp, hvor begge hold slider lidt med det. Vi er ikke gode nok offensivt i dag og skal forberede os til næste gang, sagde Mikael Anderson blandt andet efter kampen.

Med mandagens kamp er Patrick Mortensen, Tobias Bech og Frederik Tingager nu noteret for 18 Superliga-kampe i denne sæson af lige så mange mulige.

Frederik Tingager har nu spillet samtlige minutter i denne sæson indtil nu - som blot fem andre spillere i 3F Superligaen. 

Det var anden gang vi spillede 0-0 mod Vejle i en forårsåbner. Det gjorde vi også i februar 2021. Og med det uafgjorte resultat er vi nu ubesejret i en forårspremiere i syv år siden vi tabte en premierekamp mod AaB i 2017. 

Gense højdepunkterne fra mandagens kamp på AGF TV.

Søndag får vi muligheden for at jagte årets første sejr, når FC Midtjylland kommer til Aarhus.

Find billetter til den kamp via linket herunder.