UWE EFTER 0-0: VI SKULLE HA' GJORT DET BEDRE 

19.02.2024 20:52

Cheftræneren var skuffet efter nulløsning i Vejle.

Mandagens kamp i Vejle endte uden mål og dermed kunne vi notere os for et point i forårsåbneren efter en vanskelig og intens kamp på Vejle Stadion, hvor det ikke gik den vej, vi havde håbet på inden kampen.

- Jeg er ikke tilfreds med resultatet. Vi havde en del vanskeligheder i dag - også med Vejles fysik som var en udfordring for os. Og de er svære at spille i mod - især her i Vejle. Det er et hold med fart i og i dag gjorde de det vanskeligt for os, lød det fra cheftræner Uwe Rösler efter kampen, hvor vi ikke kom frem til de chancer, som cheftræneren havde håbet på.

- Vi havde muligheder på nogen af vores standardsituationer og på forsøg fra distancen - blandt andet havde Anderson et stærkt skud. Men ellers synes jeg ikke, vi var farlige nok i dag foran Vejles mål. Der var lidt for mange tekniske fejl fra vores side og jeg havde håbet på en bedre kamp fra os med bolden, sagde Rösler. 

Men det ene point er vi stadig godt med i kampen for top seks efter den første runde i 3F Superligaen i 2024. Og når spillet ikke glider som man håber på, så må man tage et point med. 

- Den første kamp i året er ofte vanskelige og det blev det også i dag. Men vi må tage det point, vi fik og så må vi arbejde videre og forberede os til næste gang, tilføjede Rösler. 

Næste kamp er søndag den 25.2 kl 18. Find billet i linket herunder.