TÆT TJEKKISK TEST

01.02.2024 16:51

Torsdagens testkamp i Spanien endte 1-1.

Torsdag eftermiddag stod den på testkamp på træningslejren i Spanien, hvor Superliga-truppen mødte FC Viktoria Plzeń fra Tjekkiet.

Det var opstartens fjerde træningskamp og en ny mulighed for at teste og få kampminutter i benene mod en stærk modstander, der har vundet alle deres testkampe i opstarten og vist flot form i efterårets Conference League.

På Estadio Olimpic Camilo blev det også en fysisk kamp i testkampens begyndelse med to hold, der kæmpede om overtaget, hvor tjekkerne kom bedst fra land. Og efter et lille kvarter fik de også kampens første scoring på en gennemstilling, hvor de fangede os ude af balance.

Men efterhånden fik vi ædt os ind i opgøret og fik mere spil med bolden. Det udnyttede vi efter en halv time, hvor Mathias Sauer var vågen tæt under mål og kunne score sit andet mål i opstartens testkampe.

Hen mod pausen fik tjekkerne et frispark tæt på vores felt, men forsøget gik forbi mål. I den anden ende var Tobias Bech ved at kunne score, men han blev nedlagt inden sin afslutning og ville gerne ha’ straffespark, men ingen kendelse til vores fordel. Så 1-1 ved pause.

Anden omgang blev en mere lige affære, hvor vi ikke formåede at skabe de helt store chancer. Og heller tjekkerne kom frem til meget. Dog havde de igen et frispark, som krævede en stor redning af Jesper Hansen.

Men der skete knap så meget i anden omgang som i den første og begge hold skiftede stort ud, hvilket naturligt havde en indvirkning på rytmen. Og efterhånden ebbede spilletiden ud og kampen sluttede 1-1.

Næste testkamp er på søndag, hvor vi møder Viborg FF, som også forbereder sig i det spanske til forårssæsonen. Den kamp spilles søndag den 4.2 kl. 15.

Jesper Hansen, Jacob Andersen, Felix Beijmo, Frederik Tingager (75’ Mikkel Kristensen) Tobias Anker, Eric Kahl (75’ Luka Callø), Mads Emil Madsen (75’ Julius Beck), Frederik Brandhof, Mathias Sauer (85’ Peter Bjur), Tobias Bech (65’ Mikkel Duelund), Janni Serra (70’ Patrick Mortensen).