SEJR I SIDSTE TESTKAMP I SPANIEN

Foto: Emil Saglien Ruud — 04.02.2024 18:07

Søndag eftermiddag spillede vi den sidste træningskamp på vinterens anden træningslejr i Spanien.

Modstanderne var Superliga-kollegaerne fra Viborg FF, som også forbereder sig i Alicante-området og som vi har testet mod flere gange i tidligere opstartsprogrammer. Kampen var henlagt til et mindre anlæg, men selve spilleunderlaget var nu ganske fint under den spanske sol. Og fra starten af kampen animerede det begge hold til at gå til den i en fysisk præget kamp, hvor den lokale dommer til tider havde sit hyr med begge hold, som var opsatte på at få udnyttet kampen til en god dyst.

Det blev dog ikke en chancerig testkamp til nogen af holdene. Vi havde svært ved at få skabt de store chancer og stod samtidig stærkt imod Viborgs forsøg. Så der måtte en mindre genialitet til, da Mikael Anderson efter en god halv times tid kom godt forbi på kanten og flot fandt Mikkel Duelund som med hovedet udplacerede Viborgs målmand til en 1-0 føring. 

Det ville anfører og topscorer Mortensen ikke ha’ siddet på sig, så lige inden pausefløjtet opfangede han en ripost på et indlæg fra Jakob Andersen og fik på fornem vis holdt bolden nede, så den gik ind langs stolpen i Viborgs mål til 2-0. 

Anden halvleg blev heller ikke præget af store chancer. I en enkelt situation måtte Bailey Peacok-Farrel ud i en god redning og i den anden ende kom Tobias Bech til et stærkt hovedstød, der gik lige over mål. 


Så der måtte et straffespark til før der kom flere mål. Det vil tilkendt Viborg, som dermed kunne pynte på resultatet sidst i kampen. Og altså en 2-1 sejr i denne træningslejrs sidste testkamp. 

Nu går turen i morgen tidlig hjem til Aarhus, hvor forberedelserne til forårets kampe fortsætter. Husk, at billetsalget til den første hjemmekamp i 2024 - som er den 25. februar kl. 18 - er i gang. 


AGF: 

Bailey Peacok-Farrel, Jacob Andersen (71’ Gift Links), Felix Beijmo, Frederik Tingager, Jonas Jensen-Abbew (76’ Tobias Anker), Eric Kahl (75’ Luka Callø), Frederik Brandhof, Mads Emil Madsen (60’ Tobias Bech), Eric Kahl, Mikkel Duelund (60’ Julius Beck), Mikael Anderson (71’ Mathias Sauer), Patrick Mortensen (80’ Janni Serra)