SEJR I SIDSTE TESTKAMP 

12.02.2024 14:02

En våd testkamp endte 1-0 til AGF over norske Bryne FK.

Mandag stod den på vinteropstartens sidste testkamp. Og vinter det er i Aarhus. I hvert fald har det hele weekenden været så vådt, at dagens tester med kort varsel blev flyttet til en kunstgræsbane på Fredensvang for at skåne underlaget på Ceres Park. Her kunne vi så teste mod norske Bryne FK, der havde lagt turen forbi Aarhus som en del af deres vinterforberedelser. Og det blev en ganske nyttig testkamp med hjemmeholdet mest på bolden i første halvleg.

Allerede efter 10 minutter fik vi udbytte af det offensive spil, da Tobias Bech fra en spids vinkel kunne bringe os foran. 

Det blev startskuddet til en del århusianske chancer, hvor blandt andre Frederik Brandhof havde et farligt langskud. Også Mikkel Duelund forsøgte sig, men måtte se sit gode forsøg reddet af den norske keeper. Tobias Bech var også tæt på at kunne fordoble sin scoring, men den Brynes mand i målet stod en god testkamp. 

Så 1-0 til AGF ved pausen. 

I anden halvleg skiftede vi næsten alle mand ud fra 1. halvleg, hvor det kun var AJ som spillede videre og det var godt at se Mats Knoester få kampminutter igen i det århusianske forsvar. 

Det var dog en anden forsvarsspiller, som kom til den første chance i 2. halvleg, da Tobias Anker steg højt til vejrs og fik scoret på et stærkt hovedstød. Men der blev dømt frispark i situationen. 

De nye 10 + AJ lagde et fint pres, som gav et par muligheder. Blandt andre til Luka Callø som var tæt på. Men også Bryne var ved at få udlignet, da et forsøg ramte overliggeren i en mere lige anden omgang end den første. 

Tættest på yderligere scoringer i anden omgang kom vi efter standard-situationer højt oppe på den norske banehalvdel, hvor vores høje folk fik flere muligheder. Men ingen mål i anden halvleg. Dermed endte kampen 1-0 til AGF. 

Første kamp for Superliga-truppen er på mandag, når turneringen genoptages med en udekamp i Vejle. Første hjemmekamp er så den 25. februar, når FC Midtjylland kommer til Aarhus.

Find din billet til den kamp lige her. 

AGF: 
1. halvleg. 
Bailey Peacock-Farrell, Eric Kahl, Frederik Tingager, Jonas Jensen-Abbew, Michael Akoto, Felix Beijmo, Frederik Brandhof, Mikkel Duelund, Mads Emil Madsen, Tobias Bech og Patrick Mortensen. 

2. halvleg 
Jesper Hansen, Jakob Andersen, Jonas Jensen-Abbew (60’ Diesel Harrington) Tobias Anker, Mats Knoester, Tobias Bach, Luka Callø, Julius Beck, Peter Bjur, Mathias Sauer, Janni Serra.