FARVEL TIL HOVEDTRIBUNE: ARBEJDET PÅ NYT STADION I GANG

28.02.2024 12:57

Der er nu tydelige forandringer på hjemmebanen frem mod et nyt fodboldstadion. Følg løbende med i arbejdet.

Det var tydeligt for de mere end 11.000 fans, som var til hjemmepremieren i søndags, at arbejdet på et nyt stadion nu er i gang.

Nedrivningen af Hørkramtribunen er gået i gang, vores lounger og sæder er væk og ikke mindst er løbebanen også forsvundet. Alt sammen tegn på, at arbejdet på vores kommende hjemmebane nu er godt i gang. 

I første omgang fokuserer entreprenør A. Enggard på nedrivningen af den gamle hovedtribune og klargøring af det område til nybyggeri. Det sker blandt andet i samarbejde med P. Olesen, som er eksperter i nedrivning og genanvendelse. 

De har i de senere uger fjernet interiør og alt det indvendige i VIP-loungerne, sæderne er også forsvundet fra Hørkram Tribunen, ligesom interiør og installationer nu er også er væk. Og nu fortsætter arbejdet med selve tribunen.

Arbejdet betyder, at synet fra Ceres Tribunen nu er meget anderledes, når man ser over mod en byggeplads. Til gengæld er banen nu kommet meget tættere på tribunen, da den i forbindelse med byggeriet er flyttet 10 meter over mod Ceres Tribunen, hvor den nu er helt tæt på. 

Man kan løbende følge arbejdet på et timelapse kamera her >>>> og hos Kongelunden, som tilbyder mange gode muligheder for at følge med

Også her på AGF’s platforme samler vi løbende på udviklingen og byggeriet.

Se for eksempel en udsendelse på AGF TV, hvor de centrale aktører fortæller om projektet.