TRAFIKINFORMATION TIL SØNDAGENS KAMP

13.04.2024 07:34

Søndag er der igen fodbold i Ceres Park. Find nyttige informationer om parkering og transport.

Søndag eftermiddag er der igen kamp i Kongelunden med en ny stor fodboldkamp, når vi møder Brøndby IF kl. 16.

Som altid er det en god ide at orientere sig forhånd om trafik og parkering, hvis man planlægger at komme til kampen i bil. 

Man kan søndag med fordel parkere på parkeringspladserne hos vores gode naboer på Jysk Væddeløbsbane, som igen tilbyder parkering torsdag.

Parkeringspladserne på Jydsk Væddeløbsbane er for eksempel en fordel, hvis man skal se kampen fra Ceres Tribunen og kommer i bil. Så kan man nemlig hurtigt gå ned til tribunen via den store trappe, som fører fra væddeløbsbanen ned til arealet bag Ceres Tribunen.

Parkeringen åbner 13.15 og koster 30 kr. på forhånd. Man kan købe adgang på forhånd lige her. Man kan også købe med mobile pay på stedet - så koster det 50 kr. Pladsen åbner 15.30.

Udover parkeringen på Væddeløbsbanen er der naturligvis de normale parkeringsmuligheder ved og omkring Ceres Park til rådighed til kampen.

Alternativer
Det er også altid godt at tage for eksempel cyklen eller bussen, hvis man har mulighed for det. Kommer man langvejs fra kan man også tage toget til Aarhus og så spadsere fra Midtbyen eller tage bybussen til Ceres Park.

Bybusserne 11, 13, 16, 17 og 18 fra Midttrafik kører jævnligt fra Midtbyen og ud til Kongelunden, hvor de holder forskellige steder tæt på Ceres Park. Få overblikket hos Midttrafik.

Man kan også med fordel finde parkering i Aarhus midtby og så spadsere ud på Ceres Park eller tage en bus. Man kan se alle mulighederne for parkering i Aarhus hos Aarhus Kommune her >>>

Og det bedste råd er som altid, at man kommer i god tid til kampen, der starter kl. 16 og portene åbner kl. 14.45. Fra kl. 13.00 er AL Bank Fanzonen åben og klar til opvarmning.

På gensyn søndag og god tur til kampen.