LANDSHOLDSOVERBLIKKET HOS AGF KVINDEFODBOLD

02.04.2024 12:13

Landsholdspausen er over os, og der er bud efter flere af AGF' spillere

Ally Green

Ally Green er med New Zealands NZ Football Ferns, der spiller to kampe mod Thailand i Christchurch på Apollo Projects Stadium. Kampene er de første kampe i hjemlandet siden Fifa World Cup i sommers.

Lørdag d. 6. april – 15:00 (Dansk tid - 02:00)  

Tirsdag d. 9. april – 18:00 (Dansk tid – 05:00)

 

Maya Dybro, Elvira Nejmann og Mie Lerche

Det danske U19-landshold har haft bud efter tre spillere, som er rejst med til Slovenien for at spille kvalifikationskampe til sommerens EM.

Kampprogrammet

Onsdag d. 3. april – 12:00

Grækenland – Danmark – SRC Bakovci Stadium

Lørdag d. 6. april – 12:00

Danmark – Slovenien – Sportni Park Radenci

Tirsdag d. 9. april – 12:00

Danmark – Spanien – SRC Bakovci Stadium

 

Unge talenter med U15

Cecilie Shiroma Harsløf, Ella Stokholm, Maja Frost og Thea Foss er i disse dage er i Vildbjerg til DBU Talentcenter-samling for U15 pigespillere.

 

Spillere, der har været afsted

Silke Lynge var med det danske U17-landshold fra d. 10-20 marts i Polen, der spillede om at kvalificere sig til maj måneds EM i Sverige. Desværre tabte holdet til Skotland og Polen og fik kun en enkelt sejr over Nordmakedonien. Det vil sige, at holdet ikke kvalificerede sig til EM, da de tabte til polen i sidste og afgørende kvalifikationskamp.

Sophia Parkegaard var tilbage i slutningen af februar med U16-landsholdet i Tyrkiet til en UEFA Development turnering i Tyrkiet. Det lykkedes ikke at hive en sejr med hjem i kampene, hvor holdet tabte til Norge, Ecuador og England.